Rješite se dlaka zauvijek uz do 67% POPUSTA! Split Style Centar uz diodni medicinski laser za dugotrajno uklanjanje dlaka u 2 dolaska po željenim zonama oslobodit će Vas depilacija...od samo 179 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na raspolaganju su Vam četri opcije paketa kojima možete tretirati: 2x nadusnice ili linija trbuha; 2x pazusi ili bikini zona; 2x nadlaktice ili 2x natkoljenice (bedra)! Kuponi su iskoristivi do 30.08.2022.

Iz široke ponude Split Style centra izdvajamo lasersku ponudu, japansko iscrtavanje obrva, trajni make up, hijaluronska kiselina i tretmane mršavljenja.  



Diodni laser
Diodni laser smatra se zlatnim standardom za uklanjanje dlaka. Diodni laser može koristiti usred ljeta na tamnoj koži bez straha od oštećenja kože, a tretmani su bezbolni i izrazito brzi. 
Po čemu je poseban diodni laser?
Laserska zraka ima posebne karakteristike te se sastoji iz 2 dijela. Prvo se odašilje laserska zraka slabije snage koja zagrije korijen dlake. Potom slijedi druga laserska zraka koja je jača i bolje uništava korijen dlake jer je zagrijan. 
Laser ima posebne programe prilagođene za sve tipove kože. Prema tipu kože i dlaci odredi se posebni program koji najbolje odgovara i daje najbolje rezultate. 


Laserska ponuda
Laserski tretmani u Split Style Centru rade se vrhunskim uređajem MeDioStar. Epilacija diodnim laserom je najnoviji i u svijetu jedini priznati način dugotrajnog uklanjanja dlaka i dlačica. Laserom se mogu tretirati sve regije osim očiju. Izvrstan i za otklanjanje uraslih dlaka jer prodire nekoliko milimetara ispod kože.