Poliranjem mutnih i neprozirnih farova u AUTO CENTAR JIMMY u Zagrebu, vratit ćete farovima stupanj prozirnosti i time automatski dobiti veću vidljivost noću i veću sigurnost na cestama... samo 99 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite AUTO CENTAR JIMMY- gdje će za vas procjeniti najoptimalnije rješenje za farove vašeg ljubimca! Kupon vrijedi do 30.08.2022.


POLIRANJE FAROVA - Poliranjem farova do veće vidljivosti na cestama

Uvijek ste se pitali koji su razlozi zamućivanja i neprozirnosti Vaših farova?

Plastični i stakleni farovi automobila neprestano su izloženi vremenskim utjecajima: suncu, kiši, zimi, ledu, naglim promjenama temperature, UV zrakama i kamencu. Uz vremenske utjecaje koji djeluju na farove, tu su i neugodni udarci kamenčića i pijeska tijekom vožnje. Sve to nakon nekoliko godina ostavlja trag na farovima koji postaju zamućeni i neprozirni, pa se vidljivost noću neugodno i opasno smanjuje. Poliranjem mutnih i neprozirnih farova vratit ćete farovima stupanj prozirnosti i time automatski dobiti veću vidljivost noću, što uvelike povećava sigurnost na cestama. Posjetite nas i mi ćemo za vas procjeniti najoptimalnije rješenje za farove vašeg ljubimca.

Ukoliko su jako izgrebani farovi potrebna nadoplata na licu mjesta, ako je potrebno brušenje farova 50-75kn far brušenje. Nadoplata za monovolumen i jeep vozila.

Zašto odabrati AUTO CENTAR JIMMY?

AUTO CENTAR JIMMY nudi vam profesionalne usluge pranja i poliranja vozila, kemijskog čišćenja vozila, poliranja farova, te ostalih usluga održavanja vozila na području grada Zagreba. Upravo zbog velikog iskustva u obavljanju navedenih usluga Autopraonica Jimmy okupila je tim odabranih ljudi, te uz probrane i iskušane proizvode za održavanje vozila nudi vam vrhunske usluge visokog stupnja. Mi obraćamo pažnju i na najsitnije detalje, jer oni čine cjelokupni dojam kvalitete obavljenog posla. Bez obzira da li se radi o običnom pranju vozila, kemijskom čišćenju vozila, ili poliranju vozila, osoblje autopraonice Jimmy pristupit će jednakim entuzijazmom bilo kojem zadatku, te omogućiti zadovoljstvo za vašeg ljubimca na četiri kotača.