Na ljetnom odmoru ili jednodnevnom izletu priuštite si nezaboravno iskustvo vožnje prozirnim kajakom po rijeci Gackoj uz Quad&Kayak Otočac za samo 199 kn i za 2 osobe u trajanju 2-3 sata!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskusite jedinstveni doživljaj veslanja u prozirnom kajaku na rijeci Gacki! Kupon vrijedi do 31.07.2022.

U cijenu najma kajaka uključeno i : sjedala za udobniju vožnju + prsluci za spašavanje za odrasle i djecu i vodonepropusna torba zapremnine 30L + osiguran prijevoz na start i sa cilja rute!

Ako želite dublje istražiti biser grada Otočca, rijeku Gacku, prozirni kajaci su pravi izbor za Vas!

Prozirni kajaci omogućavaju dublji pogled u životinjski i biljni svijet ispod površine. Tijekom veslanja moći ćete proučavati ribe koje će plivati uz Vas i zasigurno ukrasti znatiželjne poglede  najmlađih, ali i onih starijih.

Tijekom ove avanture, veslat ćete u najboljim kajacima na tržištu  koji će Vam pružiti ugodnu, ali i sigurnu plovidbu od početka do kraja rute. Ruta je duga 8 kilometara, izlet traje 2 - 3 sata, a za to vrijeme možete uživati u prekrasnim pejzažima Gacke doline.

Prije kupnje obavezna provjera raspoloživosti termina na broj 0981706707, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna potvrda rezervacije termina na e-mail quad.kayak.otocac@gmail.com!