PodržimoNaše

Spojite najveća zadovoljstva i provedite savršen vikend u Zagrebu! Noćenje u Elegance sobi za 2 osobe, buffet doručak, korištenje Wellness&SPA i druge pogodnosti u Hotelu Phoenix u Zagrebu!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Spojite najveća zadovoljstva i provedite savršen vikend u Zagrebu! Posjetite obližnje trgovačke centre u Zagrebu i uživajte u zabavnom shoppingu. Nakon shoppinga opustite se u hotelu Phoenix**** koji je za vas pripredio savršen odmor u Elegance sobi, rapsodiju bogatih okusa koji vas čekaju nakon slatkog buđenja u restoranu Maestro te uživanje u luksuznom wellness&spa centru hotela Phoenix u Zagrebu!

Ponekad brzi ritam života ne ostavlja vremena za užitke! I zato je vrijeme je da se oslobodite stresa i krenete na savršen vikend u Zagreb! Shopping & relax vikend u hotelu Phoenix**** savršena je prilika za bijeg od naporne svakodnevice.

U hotelu Phoenix****, očekuje Vas koktel dobrodošlice, a zatim potpuni užitak intimnih trenutaka u luksuznom wellness&spa centru i elegantna soba idealno uređena za opuštanje! Uživajte u bogatom doručku, opustite se u relax zoni  uz ugodnu glazbu i finskoj sauni wellness centra ili uživajte u hidromasaži beskonačnog bazena i whirpoola.

U dva prekrasna dana imat ćete priliku uživati u toplini naših prekrasnih soba, bogatstvu okusa i opojnim mirisima vrhunskih vina te se opustiti  u modernom wellness & spa centru!


Lifestyle Concierge Manager na raspolaganju u hotelu – naručite poseban ambijent i poklon iznenađenja u sobi, wellnessu ili tijekom večere, za dragu osobu (uz nadoplatu)


Najava i rezervacija ovisno o raspoloživosti putem tel. na +385 (0) 1 2006 333 ili na email hotel@phoenix.hr