FIRST MINUTE! Nezaboravna morska avantura uz KRSTARENJE drvenim jedrenjakom na ruti: Makarska - Stari Grad- Vis - Vela Luka - Korčula - Bol - Split uz 8 dana i 7 POLUPANSIONA, od samo 2539 kn/ osobi!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za polaske: 20.08., 27.08. i 03.09.2022.

Cijena uključuje: smještaj za 1 osobu na drvenom jedrenjaku u dvokrevetnoj kabini na bazi 7 noćenja i 7 polupansiona (doručak i ručak); besplatan Wi-Fi na cijelom brodu.

Dodatne informacije o smještaju i usluzi: dvokrevetne kabine s krevetom na kat i umivaonikom (gornja i donja paluba); klimatizirana donja paluba, zajednička klima u hodniku; klimtaiziran brodski salon; komforna terasa za sunčanje na gornjoj palubi; otvoreni lounge za stražnjoj strani broda; doručak na principu švedskog stola, ručak u 3 slijeda.

Program krstarenja:

1.DAN: okupljanje i krstarenje prema Makarskoj. Okupljanje grupe u Splitu oko 12 sati. Smještaj gostiju te polazak oko 14 sati prema Makarskoj,srcu Makarske rivijere.Tijekom plovidbe poslužuje se ručak. Zaustavljanje za swimm stop (kupanje na sidru) te dolazak u luku u popodnevnim satima, slobodna večer za razgledavanje grada. Noćenje na brodu.

2.DAN: Stari grad

Nakon buđenja te doručka na brodu nastavljamo plovidbu  prema Starom gradu na otoku Hvaru, najstarijem gradu u Hrvatskoj. Pauza za kupanje u nekoj od skrivenih otočkih uvala, te ručak na brodu. Poslijepodne i navečer uživanje u šetnji Starim Gradom. Noćenje na brodu.

3.DAN:Vis

Plovidba prema Visu,gradu koji se s Stari gradom bori za titulu najstarijeg grada u Hrvatskoj.Doručak i kupanje u skrivenim jadranskim uvalama te ručak na brodu. Slobodna večer za upoznavanje grada. Noćenje na brodu. 

4.DAN: Vis (Biševo) - Vela Luka

Nakon doručka na brodu plovidba do otoka Biševa te dolazak ispred jedinstvene i čarobne  Modre špilje gdje ostavljamo vrijeme za posjet. NAPOMENA: ulazak u Modru špilju nije uključen u cijenu te isto nije obvezan. Ručak na brodu te plovidba prema Vela Luci, drugo po veličini mjesto na hrvatskim otocima. Noćenje na brodu te slobodna večer. 

>

5.DAN: Korčula

Ujutro uz doručak isplovljamo prema gradu Korčuli, gradu moreške i Marka Pola. Brodom obilazimo predivnu obalu te se zaustavljamo u jednoj od brojnih uvala na kupanje. Slobodna večer za obilazak grada te noćenje na brodu.

6.DAN: Bol

Dorucak i odmor na palubi broda te plovidba prema  Bol na otoku Braču. Pauza za kupanje ispred rajske plaže Zlatni rat, jedne od najljepših na Jadranu, poznatoj po neprestanom mjenjanju oblika zbog plime. Ručak na brodu te dolazak u luku Bol. Slobodna vecer za razgledavanje te noćenje na brodu.

7.DAN: Split

Isplovljavanje uz doručak te plovidba prema Splitu, glavnom gradu regije Dalmacije. Pauza za kupanje ispred poznate plaže te dolazak u luku. Slobodno vrijeme za posjet gradu i obilazak Dioklecijanove palače. Noćenje na brodu.

8.DAN: Nakon doručka oproštaj od posade te odjava s broda. Kraj putovanja.