NOVO! Doživite ljepotu Alpi uz 1-dnevni izlet busom sa Smart Travelom! 0duševite se s Monte Lussari i pogledom na vrh Cima del Cacciatore te uživajte u čaroliji Belošepkih jezera, samo 265 kn/ osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pogled na vrh Cima del Cacciatore koje se nalazi na 2071 m/nv zasigurno će Vas ostaviti bez daha… Kupon vrijedi isključivo odabrani: 02.07. - rasprodano, 30.07.(rasprodano), 03.09.(rasprodano), 17.09.2022.-OTKAZANO

PROGRAM PUTOVANJA

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba (Trg S. Radića 1) u 05.00 sati. Nakon upoznavanja grupe sa voditeljem putovanja, slijedi polazak u 05.10 h. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora, prema ITALIJI točnije prema mjestu CAMPOROSSO, u kojem ćemo se ukrcati u gondolu koja će nas odvesti do poznatog talijanskog skijališta MONTE LUSSARI. 

Monte Santo di Lussari je malo mjesto smješteno na istoimenoj planini, na nadmorskoj visini od 1790 metara - usred visokih planina i tamnih stoljetnih šuma. U središtu sela nalazi se poznata hodočasnička crkva Sv. Marije. Inače, ova planina je hodočasničko središte triju naroda: germansko, romansko i slavensko, te se nedvojbeno može smatrati Europskim svetištem. Po dolasku na Monte Lussari, zajednička šetnja mjestom i slobodno vrijeme za individualne programe i ručak.  Okupljanje grupe i odlazak gondolom prema autobusu. Nastavak vožnje prema LAGHI DI FUSINE (ili BELOPEŠKA JEZERA), koji se nalaze na granici Dolomita i Julijskih alpa. Laghi di Fusine sastoje se od gornjeg i donjeg jezera (Lago Inferiore i Lago Superiore). Nalaze se na podnožju Mangarta, četvrtog najvišeg vrha Slovenije. Iz autobusa ćemo izaći na Donjem jezeru (Lago Inferiore) i potom prošetati do Gornjeg jezera (Lago Superiore) i napraviti kratku pauzu za kavu.  

Okupljanje grupe i polazak prema Zagrebu. Ugodna vožnja autobusom kroz Italiju i Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.