Oslobodite od stresa i bolova uz 50% POPUSTA u Salonu OzonM u Zagrebu uz klasičnu, hot stone, švedsku masažu ili pakete od 3x sportske, medicinske ili aroma masaža, već od samo 99 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odabrite željeni opciju koja će Vas preporoditi... Kupon vrijedi do 30.08.2022. i koristi se u 1 ili 3 dolaska!

Klasična masaža se koristi ako imate problem sa glavoboljom, depresijom, stresom, anksioznošću. Sigurno je djelotvorna kod kontraktura (ograničene pokretljivosti zgloba). Učinkovita je kod mišićnih atrofija, tendinitisa (upale tetiva), distorzija, mišićnih istegnuća ili iščašenja zglobova. Pomaže kod problema s cirkulacijom, grčevima, edemima zglobova, “teških nogu” te ublažava sve vrsta reumatskih tegoba. Opušta anksiozne i nervozne osobe sklone stresu.

Medicinska masaža jedna je od najučinkovitijih metoda koja je prvenstveno namijenjena rješavanju raznih fizičkih komplikacija, od bolova u vratu i leđima, trncima u rukama, problema s kralježnicom, upalom mišića i živaca, glavobolja, migrena, istegnuća, stanja nakon operacija i ozljeda, dišnih problema i slično. Neophodna za uspješno i potpuno prirodno liječenje išijasa.

Sportska masaža ima jedan primarni cilj – ubrzati oporavak mišića od fizičkog napora. To čini koristeći smanjenje mišićnog tonusa, koji se prirodno povećava unutar treninga, te poboljšanje cirkulacije, naročito one kapilarne. Kako se tijekom izvođenja vježbi u mišićima događaju mikro-traume mišićnih vlakana, koja dovode do upala i bolova, sportska masaža je najbolji način ubrzavanja oporavka mišića.