Riješite se problematične kože brzo i bezbolno! Uz tretman mehaničkog čišćenja lica + dubinsku hidrataciju + lifting masažu lica u Salonu TeSa uz 46% POPUSTA - samo 169 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kuponi su iskoristivi do 30.08.2022.

Mehaničko čišćenje lica

Cilj je mehanički otvoriti začepljene pore kako bi one ispraznile miteser i nečistoću.Uloga mehaničkog čišćenja je uklanjanje zatvorenih mitesera koji izgledaju kao sitne kvržice, tzv. zatvoreni miteseri, i upalnih promjena, tj. akni. Parenje je potrebno kako bi se koža omekšala, a pore proširile, i tako se koža lakše očistila. 

Sitnim iglicama vrši se površinski ubod u miteser te se prstima istiskuje miteser. Ubod nije bolan niti ostavlja ožiljke. Nakon mehaničkog čišćenja, nanosi se maska na lice koja svojim djelovanjem postiže dubinsko čišćenje i umirenje kože. Za kraj se masažom lica potiče cirkulacija, te tretman završava kremom za lice prema Vašem tipu kože. 

Lifting masaža lica

Masaža lica pomaže cirkulaciji krvi, izlučuje toksine, potiče proizvodnju kolagena kako bi koža bila glatka i zdrava. Masaža stvara toplinu koja pomaže esenciji hidratantne kreme da njeguje kožu iznutra.