NOVO! Ugodni odmor u čarobnoj prirodi na Murteru! NOVORENOVIRANI Colentum Resort Murter*** očekuje Vas ovog srpnja na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom + korištenje bazena, parking, sve za 2 osobe...

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

NOVORENOVIRANO 2022! Kupon za ponudu vrijedi u periodu od 01.07.22. do 15.07.22. za 2 osobe (dvokrevetnoj economy sobi ***) ili za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina (novorenoviranoj dvokrevetnoj sobi s balkonom i pomoćnim ležajem ***), ovisno o odabranoj ponudi.

COLENTUM RESORT MURTER 
Colentum Resort Murter je novorenovirani odmorišni resort s 3 zvjezdice koji je oduvijek bio omiljeno odredište za ljubitelje kvalitetnog, sadržajnog i ugodnog odmora u netaknutoj prirodi daleko od gradske vreve! Smješteno je na otoku Murteru u srednjoj Dalmaciji, nekoliko koraka udaljeno od poznate plaže Slanica s prekrasnim pogledom na Kornatski arhipelag. Ovo naselje ima 78 udobnih moderno opremljenih soba s balkonom, od kojih većina ima pogled na more. 

Ponude uključuju: 3 dana uz 2 noćenja + 2 x buffet doručak + korištenje vanjskog bazena s morskom vodom + korištenje ležaljki i suncobrana kraj bazena (sukladno raspoloživosti) + besplatan wi-fi + besplatno parkirno mjesto, sve za 2 osobe.

SMJEŠTAJ
Sve smještajne jedinice imaju klimatizaciju. -klima, LCD TV sa satelitskim programima i kupaonica s tušem. Besplatan WI-FI internet dostupan je u cijelom objektu, a na licu mjesta je također dostupan besplatan parking.

Hotelski sadržaji i usluge

• Vanjski sezonski bazen 

• Ležaljke i suncobrani uz bazen

• Parking

• Wi-Fi 

• Bogat doručak na bazi švedskog stola poslužuje se u restoranu s prekrasnim pogledom na more

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na mail info@colentum.com ili broj 022 646 700 potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: info@colentum.com, uz KOD i ID kupona.