Ljetni odmor u podravskim krajevima uz 3 dana/2 noćenja s doručkom ili polupansionom i Wellness & SPA za 2 osobe u Hotelu Picok 4* u Đurđevcu i pregršt pogodnosti...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite slobodno vrijeme za putovanje u Podravinu i upoznajte njezinu bogatu povijest, kulturu i prirodne ljepote... Djeca do 7 godina GRATIS! Kupon vrijedi do 31.07.2022.

Dodatna pogodnost u opciji doručka: pansionska večera za dvoje uz 0,2 dcl Vina s peskov za 120 kn/danu (prijava na recepciji). Dodatne pogodnosti u opciji polupansiona: piće dobrodošlice 1 dcl Vina s Peskov po osobi uz večeru, ulaznice za multimedijalni Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci.

HOTEL PICOK 4* je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

U cijenu uključeno i korištenje hotelskog bazena i SPA relaxa (finska, parna i infracrvena) + 20% popusta na ostale tretmane u Wellness centru (preporučujemo kontaktirati na 048/672-253 i rezervirati željeni termin; nedjeljom Wellness centar ne radi)!

U hotelu se nalazi moderno opremljen WELLNESS i SPA centar s bazenom koji slobodno možete koristiti u ovoj ponudi!

U ponudi Vas očekuje i 10% popusta na a la carte ponudu hotelskog restorana Đurđevačka Iža! Okusom i nepcem vratite se u povijest! Isprobajte maštovita i ukusna jela uz nezaboravan podravski doživljaj...

Na prvi pogled osvojit će Vas i restoran ĐURĐEVAČKA IŽA uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.

Mogućnost kupnje povlaštene karte sa 50% popusta na sljedeće posjete: Muzej grada Đurđevca sa interaktivnim interpretacijskim muzejom Legende o picokima, multimedijalni Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci (100% popusta u opciji polupansiona), Mini Zoo centar sa devama, Air Soft Templari (za grupe od minimalno 6 osoba), vožnja skelom ili brodom po europskoj Amazoni rijeci Dravi (samo grupe i uz najavu), vodenica i mlin Sv. Ana (uz najavu i dogovor sa mlinarom), jahanje konja ili vožnja kočijom (uz prethodnu najavu), Hrvatska Sahara - jedina pustinja u ovom dijelu kontinenta - besplatno.

POSJETITELJSKI CENTAR ĐURĐEVAČKI PIJESCI na multimedijalan način prezentira posjetiteljima kroz koncept proširene stvarnosti u zatvorenom prostoru sve posebnosti pustinjskog krajolika i bogatstvo raznolikosti životinjskog i biljnog svijeta koji živi na pijescima i to neovisno o godišnjem dobu i vremenskim uvjetima. 

Opremljen je najnovijom tehnologijom unutar kojega je postavljen multimedijski, interaktivni i visokotehnološki koncept, a kojemu je cilj posjetiteljima prenijeti iskustvo na način da stekne znanja o zanimljivom fenomenu Đurđevačkih pijesaka.