SENZACIONALAN POPUST i JOŠ NIŽA CIJENA za sve buduće vozače motora - A KATEGORIJA u Autoškoli Classic-R u Splitu za nevjerojatnih 1690 kn!

38 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi samo za vozače koji već posjeduju dozvolu B kategorije i uključuje 15 sati obuke! Kupon se može iskoristiti do 01.09.2022. - zadnji datum za potpisivanje Ugovora s Autoškolom temeljem KUPONA!

Pod A kategoriju ulaze motocikli sa ili bez bočne prikolice iznad 35 kW i motorna vozila na tri kotača čija je snaga veća od 15kw. 

Obuka se sastoji od 15 sati vožnje na adekvatnom motociklu. Po dolasku na upis u Autoškolu obavezno ponijeti liječničko uvjerenje, osobnu iskaznicu i važeću hrvatsku vozačku dozvolu B kategorije nakon čega slijedi dogovor za početak obuke!

U program osposobljavanja za A kategoriju možete upisati sa navršenih 23 i pol godine, a ispitu iz vožnje pristupiti sa 24 godine. Važno je napomenuti da ukoliko posjedujete A2 kategoriju 2 godine, stječete pravo na polaganja A kategorije sa 20 godina starosti. 

Kupon se može iskoristiti do 01.09.2022. - zadnji datum za potpisivanje Ugovora s Autoškolom, a temeljem KUPONA!

Na temelju kupljenog kupona kupac s Autoškolom potpisuje Ugovor - ODMAH PO KUPNJI KUPONA, a najkasnije u roku 30 dana, kupac je dužan javiti se Autoškoli radi potpisivanja Ugovora!