NOVA GASTRO SENZACIJA! Posjeti novootvoreni i prvi robotski restoran BOTS&POTS u centru Zagreba i počasti se menijem Green Fuži s uključenom salatom, kolačem i pićem, za samo 57 kn/osobi!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Probajte nešto što dosad niste još probali! Ovo nije samo priča o robotima koji spremaju hranu, već i o hrani koja je nevjerojatno ukusna, a iznimno povoljna! Svako jelo nosi potpis mladog šefa Vedrana Varvodića! Kupon vrijedi do 30.10.2022.; ne vrijedi za period 01.-15.08.

Otkrij BOTS&POTS, potpuno novi koncept restorana i kulinarstva i osjeti bogatstvo okusa na potpuno moderan način!

GREEN FUŽI menu: domaći fuži s domaćim tikvicama i bosiljkom + svježe napravljena sezonska salata + sezonski kolač + Romerquelle voda 0.5l

JEDINSTVENI ROBOTSKI RESTORAN

BOTS&POTS je prvi restoran na svijetu u kojem robotski kuhar GammaChef priprema sva vaša jela koristeći digitalni recept koji su smislili poznati kuhari.

Gammachef robotski je kuhar sposoban pripremiti bilo koje jelo iz lonca koristeći digitalni recept. GammaChef će proizvesti konzistentna jela jednakog okusa i kvalitete svaki put kada kuha. Projekt je to hrvatskog tima ljubitelja hrane i inženjerstva.

Sva jela kuha robotski kuhar koristeći digitalni recept našeg chef-a Vedrana Za svako jelo zna se točno vrijeme kuhanja i serviranjaSvako skuhano jelo jednake je kvalitete i okusa