Kraj ljetne sezone u DUGOJ UVALI - 4 dana/3 noćenja ili 8 dana/7 noćenja u Hotelu na bazi doručka, korištenje bazena, rekreativni i zabavni sadržaji... sve za 2 osobe i već od samo 1620 kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obavezne RFID narukvice omogućavaju laku i brzu identifikaciju gosta kod korištenja usluga Hotela, ali i bezgotovinsko plaćanje uz dodatni popust od 20%! Kupon vrijedi od 29.08. do 14.09.2022.

HOTEL DUGA UVALA nudi savršenu osamu u prostranom kompleksu, u prirodnom okruženju.

DUGA UVALA je mirna uvala, s čistim morem i raznolikim plažama (šljunak, kamene ploče, stijene), okružena bogatim zelenilom mediteranskog raslinja. Nalazi se na istočnoj obali Istre, od Pule udaljena 20-ak kilometara. 

Djeca do 3 godine GRATIS na krevetu s roditeljima!

Na samoj obali smješten je Hotel Duga Uvala. Odmah uz Hotel nalazi se Aneks (Annex), s Hotelom povezan toplim mostom. Hotel ima vlastito parkiralište (parkiranje je besplatno u parku ispred Hotela).

HOTEL DUGA UVALA  je dobar izbor za povoljan odmor, “budget style”, uz kombinaciju mirnog okruženja i raznolikih sadržaja. Duga Uvala je i dobra polazna točka za istraživanje Istre (i šire okolice) Rado ćemo Vam predložiti dodatne sadržaje i pomoći kod izrade plana izleta.

Uz Hotel se nalazi kompleks bazena s morskom vodom; u ponudi su otvoreni, vanjski bazeni. Gostima su na raspolaganju svlačionice, tuševi, suncobrani i ležaljke (bez naplate). Pored bazena smještene su teretana (traka za trčanje, bicikli i druge sprave), s pogledom na vanjske bazene, i dvorana za vježbanje. 

Od Hotela do rta Punta, uz more, proteže se kilometar duga šetnica, noću osvijetljena. Na kraju šetnice su sprave za vježbanje - fitness na otvorenom. Gosti u Hotelu mogu koristiti sportsku opremu i rekvizite (novi bicikli, oprema za tenis, mini golf i druge aktivnosti...). 

Zabavni sadržaji

Hotel nudi živu glazbu svaku večer, rekreativne sadržaje (bicikli, tenis, mali nogomet, košarka, badminton, mini golf…), društvene igre (biljar, stolni nogomet, stolni tenis, pikado…).

Hotelski restoran nudi buffet s neograničenom konzumacijom jela i pića! Doručak je uključen u ovu ponudu, a ručak i/ili večera se mogu doplatiti. Ponudu za ručak i večeru čini juha, izbor između tri glavna jela, tri priloga, salata i slastice ili voće te izbor gaziranih i negaziranih sokova, vina ili pivo. U ponudi su i a la carte jela, od pizza do mesa i ribe. POSEBNE AKCIJE: voćni sokovi (0,2l) 8 kuna, točeno pivo (0,3l) 8 kuna i izbor koktela 24 kune po koktelu.