[02. - 09.07.] U mirnom primorskom mjestu opustite se i napunite baterije! Apartmani Unije u DUGOJ UVALI očekuju Vas uz 4 dana/ 3 noćenja za 4 osobe, tik do mora i za samo 1559 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Apartmani su udaljeni samo 200 m od plaže te će Vas svojom lokacijom oduševiti... Uživajte u morskim radostima! Kuponi su iskoristivi od 02. - 09.07.2022.!

Apartmani Unija Duga Uvala obiteljski su posao, posvećen pružanju najboljeg mogućeg doživljaja po pristupačnoj cijeni. Imamo jedne od najboljih i najvećih apartmana u Dugoj Uvali zbog toga što smo obnovili i remodelirali naš objekt tijekom zadnje renovacije. 

Konstantno rastemo, a svake godine uvodimo nove usluge i pogodnosti – također, u nekim od naših apartmana dozvoljavamo male kućne ljubimce. Osim turističke usluge, nudimo i usluge recepcije za poslovne korisnike; čuvanje ključeva, dočeka gostiju i čišćenja vaših apartmana.

Naša je obitelj iz Hrvatske i radi u turizmu preko 20 godina. Pratimo najnovije trendove u gostoprimstvu i educiramo se o novim metodama. Kao obitelj, volimo i sami putovati. Naši se apartmani nalaze u mirnom primorskom mjestu gdje se možete odmoriti i opustiti. 

Duga Uvala ima nekoliko lijepih plaža, sportskih terena i restoran. Ako vas zanima razgledavanje gradova, Pula i Rovinj udaljeni su oko 30 minuta vožnje.

LADONJA ČETVEROKREVETNI APARTMAN
Uređen za četiri osobe, ovaj apartman srednje veličine ima privatni ulaz. Osim toga, ima i klima uređaj, ploče za kuhanje, privatnu kupaonicu te balkon s pogledom na more. (42m2; 4 osobe).

DUGA UVALA
Od četiri uvale u istočnoj Istri, Duga Uvala je daleko najljepša. 

Nalazi se u blizini Pule i Rovinja te je okružena mediteranskom vegetacijom i plažama koje oduzimaju dah. Duga Uvala je idealno turističko mjesto na Jadranskoj obali.

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija termina na br.tel. Mobitel iznajmljivača. +385 99 2101423, e-mail iznajmljivača apkarlbooking@gmail.com uz KOD i ID kupona po primitku.