NOVA ponuda za vaš DOM! Otkrijte fenomenalan asortiman svjetski poznatog brenda Doğtaş Exclusive u West gate Shopping Cityju uz voucher u vrijednosti 2000 kn za samo 999 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doğtaş je spoj dizajna i kvalitete s optimalnim cijenama, a nudi Vam raznovrsni program - od sofa i dnevnih boravaka, blagovaonica i spavaćih soba do dječjih soba! Otkrijte najnovije kreacije u novom koncept dućanu... Kupon vrijedi za 1 voucher i može se iskoristiti do 30.07.2022.

Dobro došli u Home concept d.o.o., specijaliziran za prodaju namještaja svjetski poznate tvrtke Doğtaş Exclusive iz Turske čiji je i ekskluzivni zastupnik za Hrvatsku.

Doğtaş Exclusive je vrhunski brand, tražen i cijenjen na tržištima svjetskih metropola kao što su Paris, London, Moskva, Beč, Berlin, Amsterdam, Lion, Kairo, Dubai itd., gdje ima više od 200 svojih salona namještaja. Doğtaş Exclusive spoj je dizajna i kvalitete s optimalnim cijenama.

Posjetite izložbeno/prodajni salon namještaja Doğtaş Exclusive na prvom katu Westgate Shopping City-a.

Trgovina Doğtaş Exclusive nudi moderna konceptualna rješenja za uređenje dnevnih boravaka, spavaćih soba, blagovaonica, dječjih soba, poslovnih i ostalih prostora.

Osigurana dostava, montaža i tehnička podrška.

Cilj našeg pristupa prodaji je zadovoljstvo naših kupaca. Naša je misija osigurati klijentima ne samo kvalitetan proizvod po optimalnoj cijeni, već im pružiti i najbolju uslugu: cjelovite i stručne informacije, kako bi mogli izabrati proizvod koji im u potpunosti odgovara.