Uživajte u ljetnom ruhu prelijepe Opatije uz ekskluzivni Heritage Hotel Imperial 4* uz 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom i opuštanjem u Spa zoni, sve za 2 osobe i do 2 djece... samo 2244 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1. dijete do 6 godina starosti sa roditeljima na osnovnom ležaju gratis, 1 dijete do 12 godina na pomoćnom krevetu gratis! Uživajte boraveći u potpuno renoviranom, drugom najstarijem hotelu na Jadranu! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 15.07.22.!

O hotelu

Opatijski Hotel Imperial 4* je povijesni objekt izgrađen 1885. i originalno je bio nazvan po belgijskoj princezi i austrijskoj prijestolonasljednici Štefaniji. Kao drugi hotel na Jadranu, Heritage Hotel Imperial je izgrađen u secesijskom stilu.
Hotel raspolaže wellness centrom koji nudi kozmetičke tretmane i masaže. 

S prostorijama za sastanke i bankete, te jedinstvenom Zlatnom dvoranom, Heritage Hotel Imperial udovoljit će vašim poslovnim i osobnim potrebama, uključujući proslave vjenčanja. Heritage Hotel Imperial nalazi se na glavnoj gradskoj ulici Opatije, na samo nekoliko koraka od glavne gradske plaže na Slatini.

Dodatne pogodnosti: korištenje Spa zone (finska sauna, turska kupelj, masažni tuševi, ledena fontana, relax zona, od 16 godina, sukladno raspoloživosti); osvježavajuća aromatizirana voda na recepciji hotela na check-inu; korištenje fitnessa; besplatan Wi-Fi.

Heritage Hotel Imperial nudi opušten odmor u centru grada, u blizini brojnih zbivanja. Inspirativna stoljetna baština hotela mjesto je gdje se isprepliću mašta i stvarnost. Široka paleta sadržaja, te izuzetna lokacija nedaleko od slavne šetnice Lungomare i plaže Slatine, savršena su kombinacija za izvrstan provod u Opatiji.

SMJEŠTAJ

Opremljenost: LCD TV kabelska, sušilo za kosu, minibar, sef, telefon s direktnim biranjem broja, besplatan Wi-Fi, automatski sustav buđenja, pisaći stol, javljač požara, wellness set (pri dolasku po osobi): ogrtač, papuče.

Restorani i barovi

Pansionski restoran Heritage Hotela Imperial svakodnevno nudi specijalitete kontinentalne i mediteranske kuhinje. 

Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina stoga savjetujemo provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona, i to mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444.

Wellness

Odlike Wellness & Spa centra Heritage Hotela Imperial su očuvanje tradicije, isticanje vrijednosti izvornih kvaliteta, originalni tretmani i luksuz uklopljen u prirodnost Mediterana. 

U njezi se koriste i vrhunski kozmetički proizvodi.  Spajanjem mentalnog i duhovnog - kroz ambijent, poseban pristup i specifične programe - nudi se sofisticirani, produbljeni i jedinstveni odnos prema njezi tijela i brizi za zdravlje. 

Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444 uz predočenje koda kupona. U slučaju hitnosti savjetujemo nazvati, odgovor na mail primiti ćete u roku od 24 h.