Tik do plaže uživajte u miru Kaštel Lukšića uz vrhunski Hotel Kastel! Ljetna uživancija na 4 dana/ 3 noćenja na bazi bogatog doručka uz izbor smještaja, a sve za 2 osobe i od samo 1497 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Parking GRATIS! Kupon za ponudu vrijedi isključivo do 31.07.22. te vrijedi za 2 osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina, ovisno o odabranoj ponudi.

Dobrodošli u Hotel Kastel
Nalazimo se u Kaštel Lukšiću. Kaštela su jedan od najbolje povezanih gradova. Uz međunarodnu zračnu luku Split - Kaštela, s autocestom Split - Zagreb povezani smo izlaznim - ulaznim kracima od kojih su najbliži Prgomet i Vučevica. Udaljeni smo 10 minuta vožnje od Zračne luke Split, a 20 minuta vožnje od centra Splita.

Moderni hotel Kastel *** nalazi se na mirnoj lokaciji u centru Kaštel Lukšića; samo 70 metara udaljen od plaže i šetnice koja vodi kroz male trgove i ulice s ostacima srednjovjekovnih kaštelanskih obitelji. Nalazi se između velikih urbanih i turističkih središta Split i Trogir. 

SMJEŠTAJ
Hotel Kastel ima ukupno 24 sobe, raspoređene na tri etaže po 8 soba (standardna dvokrevetna soba, obiteljska soba, deluxe soba).
Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu, klima uređaj, TV-SAT i WiFi internet vezu. U sklopu hotela se nalazi i caffe bar i restoran u kojem se poslužuje doručak.

Hotelski sadržaji: besplatan Wi-Fi pristup, besplatan parking, recepcija 07-23 h, vanjska terasa s pogledom na more, bar, usluga pranja I peglanja (uz nadoplatu), transferi (uz nadoplatu).

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 021 280 224 ili 021 821 037 ili hotelkastel@foteinos.hr i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: antonija@foteinos.hr, uz KOD i ID kupona.