ŠPICA LJETA u Hotelu Villi Letan 4* u Vodnjanu - 6 dana/ 5 noćenja s Polupansionom + ulaznice za izlet na RT Kamenjak i Delfin tour - plovidba s večerom, wellness, zabavni sadržaj, a sve za 2 osobe!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Peroj ima idealnu poziciju za biciklizam pored mora ili kroz maslinike ili selo kažuna! Uživajte u sobi s pogledom na park, a tu su ljetni home made kokteli, idealno za druženja na našoj terasi ispod maslina smještenoj pored bazena! Kupon vrijedi do 31.08.22.

Hotel Villa Letan 4* u Peroju omogućuje Vam svu udobnost i sve prednosti novoizgrađenog i bogato opremljenog hotela. Četiri zvjezdice jamstvo su kvalitete, ali nipošto ograničenje, jer trudimo se izaći u susret svim vašim željama i potrebama.

Ponuda uključuje: 6 dana, 5 polupansiona (bogati buffet doručak i večera) + ulaznice za izlet brodom na RT Kamenjak + ulaznice za izlet Delfin tour, plovidba brodom plus čarobni zalazak sunca i promatranje delfina, uključeno piće i večera na brodu + 2 h korištenje wellnessa: turska i infracrvena sauna i jacuzzi (uz prethodnu najavu) + 1 žeton za solarij + 2 h dnevno najam bicikli + korištenje vanjskog bazena + korištenje zabavnog sadržaja - fliper, bilijar, stolni tenis, pikado, badminton + besplatni Wi-Fi + besplatni parking, sve za 2 osobe!

Hotel Villa Letan nudi 54 jednokrevetne/dvokrevetne sobe i 5 apartmana. Svaka soba ima balkon sa pogledom na more ili maslinike. 

Sve sobe i apartmani su stilski uređeni, opremljeni kvalitetnim i udobnim namještajem. LCD TV (HR i satelitski programi), mini bar, telefon, Internet, SOS sustav, sustav za vatrodojavu, sef, klima uređaj i centralno grijanje u sklopu su svake smještajne jedinice.

Dolazite li u Istru, možete očekivati vrhunske gastronomske doživljaje. Najbolji začin istarskoj kuhinji daje prirodnost njezinih sastojaka. O istarskoj se trpezi u superlativima dade govoriti satima. 

Djeca do 12 godina gratis (maksimalno 2 djece)!

Znaju to mnogi koji Istru posjećuju radi dobrog jela. Nasljeđe je to i obaveza koju svaki istarski domaćin mora dostojno predstaviti svojim gostima. Restoran hotela Villa Letan to čini na vaše zadovoljstvo. Gastronomske vrhunce možete dostizati u ugodnom ambijentu restorana u sklopu kojega se nalaze bar i sala s natkrivenom terasom. Hotelski bar na raspolaganju vam je za jutarnju kavicu, kratko piće nakon ručka ili za večernju čašicu s društvom. Želite li u ugodnom društvu provesti intimnu večer, na raspolaganju vam je lovačka soba, gdje uz kamin možete kušati istarska vina.

Djeca do 7 godina imaju gratis izlete!

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera slobodnih termina na info@hotel-letan.hr! ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije putem maila info@hotel-letan.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.