LJETNO OSVJEŽENJE uz čisti planinski zrak u WELLNESS & SPA HOTEL BOLFENK 4* u Pohorje Village Resort-u! 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom uz uživanje u bazenu, a sve za 2 osobe i samo 1379 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zamislite kako se opuštate uz pogled na prirodu. U srcu mariborske šume nudi jedinstven doživljaj mira! Ponuda se može iskoristiti do 28.07.22.

Naš Tišina šume Wellness & Spa Resort – hotelsko-apartmanski kompleks koji se sastoji od četiri stambena objekata, smjestio se na 1050 m visine Mariborskog Pohorja, u srcu mariborske šume i udaljen je samo 300 m od gornje stanice uspinjače najvećeg slovenskog skijališta. Mjesto nudi jedinstven doživljaj mira, tišine i stapanja sa predivnom prirodom koja ga okružuje.  

WELLNESS & SPA HOTEL BOLFENK 4*

Sobe ispunjene suncem, ukusna domaća kuhinja koju poslužujemo u restoranu hotela Bolfenk te direktan pristup Wellness kući »Tišina šume« do koje možete prošetati u papučama i kućnom ogrtaču, obećavaju  savršeni odmor od svakodnevnice. 

Ponuda uključuje: 3 dana, 2 polupansiona s buffet doručkom i večerom + smještaj u deluxe dvokrevetnoj sobi + korištenje ogrtača i ručnika za kupanje + neograničeno korištenje unutarnjeg bazena u Spa centru Pohorje Village + Tea time at five (čajanka) u lobby baru + korištenje štapova za nordijsko hodanje + karta energetske rute "Bolfenk" + besplatan vanjski parking u sklopu resorta + besplatan WI-FI, sve za 2 osobe

Prije nego legnete u udoban krevet, pogled na zvjezdano nebo pomoći će Vam da lakše utonete u san, dok će Vas sljedeće jutro probuditi miris svježe pečenog kruha. U međuvremenu će zraka sunca već proviriti kroz prozor i pozvati Vas u zagrljaj prirode.

SMJEŠTAJ

Sve sobe su opremljene kupaonicom, kabelskim LCD TV i sefom te besplatnom WI-FI internetom.

U sklopu hotela Bolfenk, uz vrhunski restoran, nalazi se i udoban Lobby bar. Doručak i večera poslužuju se na bazi švedskog stola. 

Hotel je direktno povezan s Wellness kućom koja se prostire na dvije etaže. Na prvoj se nalazi Spa centar, koji ima grijani bazen s energetskom vodom, finsku saunu i whirlpool. Na drugom katu nalazi se Wellness centar s pet različitih sauna, ledenom špiljom, rashladnim Kneippom i bazenom za masažu, a ponudu zaokružuje izvrsna ponuda premium masaža i beauty programa. 

Rezervacija korištenja wellness centra je obavezna i vrši se na recepciji hotela prilikom prijave. 

Hotel nudi najam električnih i običnih bicikala, sportske opreme, društvenih igara te raznih biciklističkih i planinarskih karata.

SPORT I ZABAVA

Pogodno mjesto za planinarenje, biciklizam, skijanje, SPA i wellness tretmane.

Lokacija Pohorje Village Resorta nudi sve- uz ugodne smještajne jedinice, kvaliltetan Wellnes i Spa centar i domaću tradicionalnu kuhinju,  tu su 42 km duge skijaške staze, žičara do centra Maribora, brojne pješačke i planinarske staze, energetska staza, te adrenalinski bike park Pohorje. 

Mariborsko Pohorje omiljeno je kod skijaša svih dobnih skupina i vještina. Sjajno bijele skijaške staze, kao i uređene staze za skijaško trčanje i trekking rute privlače brojne entuzijastične alpske skijaše i snowboardere, ali i planinare, brdske bicikliste, padobrance, jahače i avanturiste. Staze su povezane s 5 sjedežnica, 16 ski-liftova i gondolom.

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na + 386 2 603 55 00. Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail info@resort.si uz broj kupona po aktivaciji kupona.