[SEGET DONJI] Odmor za pamćenje za Vašeg mališana u Međunarodnom ljetnom dječjem kampu Eklata uz 8 dana/ 7 noćenja s PUNIM PANSIONOM + sportski sadržaj, animacija, izlet brodom, adrenalinski park...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djecu očekuje i korištenje sportsko - rekreacijskih rekvizita i infrastrukture (bicikle, lukovi i stijele, airsoft, kajaci, tartan igrališta)! Dodatna pogodnost: sladoled na izletu u Trogiru u poznatoj trogirskoj slastičarni; Eklata majica. Kupon se može iskoristiti isključivo za aranžman od 09.-16.07.22. ili 16.-23.07.22. i vrijedi za 1 dijete!

Ponuda uključuje: paket aranžman u trajanju od 8 dana/7 noćenja za 1 dijete + smještaj u više krevetne sobe na bazi punog pansiona bazirana na švedskom stolu (osim zadnje večere kada su djeca na večeri u restoranu na pizzi) + materijali za edukativne programe, te kreativne i znanstvene radionice + večernja i dnevna animacija organizirana od strane Eklata animacijskog tima + ulaznica u adrenalinski park Eklata Adventure Park Medena + izlet brodom u Trogir + medicinska skrb od strane medicinske sestre u Resortu, sve za 1 dijete.

Resort Eklata Medena*** specijalizirani centar za školska putovanja nalazi se u idiličnom apartmanskom naselju Medena*** u Segetu Donjem u neposrednoj blizini grada Trogira.

Naselje se nalazi uz dugu šljunčanu plažu u sigurnom i mirnom ambijentu, bogato prošaranom mediteranskom vegetacijom. U resortu nema prometnica, samo pješačke staze, a apartmanske zgrade imaju prizemlje i jedan kat što ih čini sigurnosno idealnim za školarce.

Smještaj je organiziran u:

trokrevetnim (dnevni boravak + spavaća soba) i

šesterokrevetnim (dnevni boravak + dvije spavaće sobe) apartmanima.

Svi apartmani kategorizirani su s tri zvjezdice i sadrže sanitarni čvor, mini kuhinju, TV, telefon, klimatizirani su i pokriveni bežičnom internetskom vezom.

Program po danima: • subota - dolazak • nedjelja - sports day • ponedjeljak - art & craft day + izlet • utorak - adventure day • srijeda - Around the World • četvrtak - Science day • petak - Dance day + final night • subota - odlazak.

U resortu se nalazi restoran, novo veliko polivalentno sportsko igralište za nogomet, odbojku, košarku i rukomet, zatim igralište za odbojku na pijesku i cageball te diskoteka za večernju animaciju. Sve to namijenjeno je školskim grupama i potpuno besplatno za naše polaznike uz mnoštvo rekvizita za rekreaciju kao što su kajaci, bicikli, lukovi i strijele… U okviru resorta postoje zelene površine u hladu idealne za realizaciju nastavnog programa. Posebno ističemo da je svim našim polaznicima i nastavnicima 0-24 na raspolaganju animacijski tim agencije Eklata zadužen za realizaciju društveno – zabavne, sportsko – rekreativne i večernje animacije, uključujući i noćna dežurstva. Za vrijeme prihvata organiziranih školskih grupa iz Hrvatske za brigu o medicinskoj skrbi (0-24) zadužena je medicinska sestra smještena u resortu.

Za kamp se mogu prijaviti djeca od 8 do 16 godina.

Camp Eklata

Camp Eklata je naš dugogodišnji program koji je u 2022. dobio novo ruho. Pruža djeci priliku da se upoznaju s različitim područjima interesa u kojima se mogu pronaći i dalje graditi. Program je baziran na sedmodnevnom boravku u opuštenom i zabavnom okruženju gdje je svaki dan baziran na novoj temi i aktivnostima. Na takav način djeca sudjeluju u aktivnostima sportske, kreativne i znanstvene prirode. Sve to dodatno obogaćuju izlet brodom s animatorima u Trogir te aktivnosti u novootvorenom adrenalinskom parku: Eklata Adventure Park Medena. Za sigurnost djece i cjelodnevnu skrb za vrijeme boravka u kampu zaduženi su profesori, kreativni voditelji, sportski treneri, animatori i ostalo educirano i iskusno osoblje Campa Eklata.

Paket aranžman ne uključuje školu Engleskog jezika. Ista se naplaćuje dodatno u iznosu od 330,00 kn na licu mjesta.Povrati za neiskorištene kupone vraćaju se sukladno Općim uvjetima putovanja Partnera koji se nalaze na mrežnim stranicama www.eklata.com

Eklata Adventure Park Medena nova je atrakcija u sklopu Resorta Eklata Medena. Sastoji se iz dva modula: • shooting range-a (airsoft duel, luk i strijela, bacanje sjekirica i kružić/križić) • te terena za dječji/soft paintball. Ulaznica uključuje sudjelovanje u aktivnostima u oba modula u ukupnom trajanju cca 1,5 h uz osiguravanje stručne pratnje i sigurnosne opreme.