NOVO! Prilika za potpuno uživanje u ljetnom odmoru - Podgora! Izaberite termin ovog SRPNJA i provedite 8 dana/ 7 noćenja s polupansionom i vanjskim bazenom u Hotelu Aurora 3* - za 2 osobe...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti od 10.07. do 31.07.2022., ovisno o odabranoj opciji,odaberite termin i vrstu smještaja (balkon brdo ili more)!

U ponudi Vas očekuje i korištenje vanjskog bazena!

Podgora se smjestila u samom srcu Dalmacije na jednoj od najljepših obala s najbistrijim morem na svijetu, a podno planine Biokovo. Sa svojom blagom mediteranskom klimom, zlatnim plažama i gostoprimstvom stanovnika, Podgora je pravi izbor za cjelogodišnje uživanje u koji ćete se uvijek s zadovoljstvom vraćati.

Nazvan po rimskoj božici, Hotel Aurora 3* raspolaže sa 150 soba i 3 apartmana. Sve su sobe i apartmani opremljeni tušem, toaletom, telefonskom linijom, balkonom i SAT TV-om i klimom 

Prostor za doček gostiju, recepcija, restoran i aperitiv bar klimatizirani su. Hotel Aurora svojim gostima na raspolaganje stavlja vanjski bazen, sunčanu terasu i tri lifta. Hotel ima izvrstan pogled na more zbog smještenosti na rtu uz more. 

Što god očekivali od godišnjeg odmora, Podgora je pravi izbor. Ovdje je sve blizu, na dodir ruke i oka. Podgora je mjesto za potpuno opuštanje, uz jutarnje ukusne zalogaje, cjelodnevna kupanja u moru bistrom poput kapi najčišće izvorske vode.

Podgora je biser Jadrana smještena u podnožju planine Biokovo između Splita i Dubrovnika, najbližih zračnih luka s kojima je povezana Jadranskom cestom. Čisto i toplo more koje je oblikovalo jedinstveno lijepe pjeskovite plaže u nizu razigranih uvala čine Podgoru ugodnom turističkom destinacijom od ranog proljeća do kasne jeseni...

Makarska rivijera

Makarska Rivijera je jedno od najljepših mjesta za ljetovanje na Jadranu, pa i na Mediteranu. Sa sjevera je omeđena planinom Biokovo, sa juga otocima Bračom i Hvarom koji pružaju prirodnu zaštitu i stvaraju nevjerojatne reljefno-klimatske uvjete koji svake godine dovode sve veći broj turista na ljetovanje. Makarska rivijera obiluje i kulturno-zabavnim sadržajima za sve uzraste.