Proljepšajte svoj pogled u Melanis Studiu za njegu lica i tijela u Zagrebu uz hit metode lash lift trepavica ili brow lift obrva ili oboje uz do čak 45% POPUSTA i od samo 99 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite željeni paket po svojim potrebama i proljepšajte svoje obrve, trepavice ili oboje! Kupon se może iskoristiti do 15.09.2022.!


Lash lifting – podizanje trepavica

Lash lift je bezbolan keratinski tretman neagresivnog uvijanja i podizanja trepavica koji je osmišljen za sve žene koje ne žele ekstenzije,a žele lijep i zavodljiv pogled. Ovaj tretman sve više dobiva na popularnosti jer je jednostavniji od stavljanja trajnih umjetnih trepavica, jeftiniji i lakši za održavanje, a može jako dobro izgledati, a efekt ovisi o vašim trepavicama.
Lash lift čini upravo to što mu naziv govori – podiže, uvija i daje definiciju vašim trepavicama, koje su u kombinaciji s bojanjem, tamnije i primjetnije.
Rezultat traje od 6-8 tjedana. Ako imate dulje trepavice, čak vam više niti neće biti potrebna maskara.


Brow lift

Brow lift je tretman uređivanja i podizanja prirodnih obrva u željeni oblik. Posebno je pogodan za neposlušne, kovrčave te one obrve koje imaju smjer rasta prema dolje.Tijekom tretmana mijenja se struktura prirodnih dlačica te tako postaju fleksibilnije, dok se dlačice lako češljaju u svim smjerovima. Rezultati dobro napravljenog brow lifta traju oko 2 mjeseca.