Hit tretman slavnih - TESLA SCULPT! CrnoJaje & Bio kreator u Zagrebu donose 1 ili 5 tretmana za poboljšanje tonusa mišića, otapanje suvišnih masti bez muke i uz 68 % POPUSTA - već od samo 125 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tesla Sculpt tretman je STIGAO & po extra cijeni samo na Crnom Jaju dovedite svoju liniju do savršenstva! Kupon vrijedi do 20.09.2022.

Tesla - tretman, priuštite sebi željenu figuru kakvu ste oduvijek htjeli!
Najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek od nedavno dostupan u Europi uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće – izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće! Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna – pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Rast mišića, otapanje masnoće, tretman protiv celulita, tretman mršavljenja.

Sculpt uređaj dizajniran je u estetske svrhe, ima 4 aplikatora većeg intenziteta. To je najmodernija tehnologija u neinvazivnom konturiranju tijela, jer ne samo da sagorijeva masnoću već i gradi mišiće.

Kako uređaj funkcionira?
Elektromagnetni mišićni trener visokog intenziteta je medicinska tehnologija koja se koristi u estetskoj medicini. Koristi fokusirano elektromagnetno polje sa sigurnim nivoom intenziteta. Elektromagnetno polje prolazi neinvazivno kroz tijelo i djeluje u interakciji s motornim neuronima koji potom pokreću supramaksimalne kontrakcije mišića. Neinvazivna medicinska tehnologija koja se koristi za jačanje i preslagivanje mišića interakcijom magnetskog polja sa tkivom pacijenta.

Tretman koristimo za:

• pojačavanje snage mišića i mišićne izdržljivosti,

• učvršćivanje atrofiranih mišića,

• sagorijevanje masnih stanica, intenzivno toniranje mišića kod liječenja slabosti i gubitka mišićne mase,

• poboljšanje cirkulacije krvi i limfe,

• gubitak masnoće.