LJETNA čarolija uz obilje čistog zraka na Bjelolasici - 3 dana/ 2 noćenja za 4 ili 6 osoba u ekskluzivnim apartmanima Mirta uz osvježenje u vanjskom bazenu + gratis parking, već od samo 799 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte blagotvorne učinke planinskog zraka, dišite punim plućima dok Vas okružuje netaknuta priroda! Dodatne pogodnosti: boravišna pristojba, posteljina i ručnici uključeni u cijenu! Kupon za ponudu vrijedi do 31.08.2022.

APARTMANI MIRTA 

Novo uređeni i funkcionalan apartman za odmor sa sjenicom, stolovima, klupama, roštiljem i dječjim sadržajem te montažnim bazenom smješten u planinskom selu Jasenak, između Jasenačke kose i najviše planine Gorskog Kotra, Bjelolasice.

Kućni ljubimci su dozvoljeni, 50,00 kn po danu i ljubimcu, plaćanje na licu mjesta.

Nalazi se u blizini mnoštva obilježenih planinarskih i biciklističkih staza što će oduševiti ljubitelje sporta i prirode, dok će Vas prekrasna priroda i zelenilo u potpunosti opustiti.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail vedran.markos@gmail.com ili na mobitel 091 790 5783, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.

Svakako savjetujemo posjet i strogom prirodnom rezervatu Bijelim i Samarskim stijenama u kojem ćete vidjeti najraznolikije pojave krške prirode.

Lokacija je odlična jer pruža brojne mogućnosti tijekom cijele godine, od skijanja i sanjkanja zimi, do odlaska na more Novi Vinodolski 45 km ili odlaska na jezero Sabljaci koje je otprilike 23 km od apartmana, do višesatnih šetnja u prirodi i na svježem zraku, planinarenja (Klek 10 km), biciklizma, ribolova i slično.