NOVO! Odmor za sva čula uz Kuću Willa Una wild river u Bihaću! Istražite ljepote Plitvica ili rafting na Uni - 2 dana/ 1 noćenje ili 3 dana/ 2 noćenja za 7 ili 10 ili 17 OSOBA, već od samo 2699 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za sve istinske zaljubljenike netaknute prirode i rekreacije na otvorenom, ovo je idealna lokacija za kajak avanture te rafting na Uni ili posjetite NP Plitvice... Boravišna pristojba je uključena u cijenu! Kupon za ponudu vrijedi do 31.08.22.

KUĆA WILLA UNA WILD RIVER

Apartman 1 ima 3 spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju sa blagovaonom, kupaonicu sa WC-om, zasebni WC i balkon. U spavaćim sobama 4 bračna kreveta i jedan kauč na razvlačenje sa 2 ležaja.Ukupno 8 +2 ležaja.

Apartman 2 ima tri spavaće sobe sa 2 bračna kreveta i jednim za 1 osobu, dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje za 2 osobe, kuhinju i kupaonicu. Ukupno 5+2 ležajeva.
Nudimo i najam cijele kuće  sa 13 + 4 ležaja.

Kuća ima uređenu okućnicu sa dva natkrivena parkirna mjesta i mogućnost dvorišnog parkiranja ostalih auta, terase i pečenjarnu.

Udaljenost od centra Bihaća je 1700 m, a od Une 800 m. Blizina robnih centara, benzinskih pumpi i ostalog.

Ponude uključuju i besplatan Wi-FI + besplatan parking!

Vrlo je popularan najbolji regionalni rafting na Uni, koji se nudi pored svih atrakcija koje pruža Una.

Interesantna je i mogućnost jeftinijeg obilaska Plitvica (20 min.vožnje), zbog povoljnijeg smještaja, restorana, shoppinga, noćnog provoda i sl.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail almir_karabegovic@hotmail.com ili na mobitel 099 461 66 05, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.