NOVO! Otopite masnoće, reducirajte celulit i izgradite mišiće bez muke uz 1 ili 10 tretmana TESLA Body Emsculpt aparatom u Salonu Valentino u Zagrebu uz do 60% POPUSTA, već od samo 199 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tesla Body Emsculpt je najnoviji tretman za oblikovanje tijela kojim se istovremeno sagorijevaju masne naslage i grade mišići. Kupon se može iskoristiti do 03.09.2022.

Tesla tretman
Priuštite sebi željenu figuru kakvu ste oduvijek htjeli. Najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek od nedavno dostupan u Europi uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće - izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće!

Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna - pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga - podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Rast mišića, otapanje masnoće, tretman protiv celulita, tretman mršavljenja

Sculpt uređaj dizajniran je u estetske svrhe, ima 4 APLIKATORA većeg intenziteta. To je najmodernija tehnologija u neinvazivnom konturiranju tijela, jer ne samo da sagorijeva masnoću već i gradi mišiće.

Dodatna pogodnost: Za kupljeni paket od 10 tretmana (2. usluga - 1.199 kn) dobivate dodatnih 10 minuta gratis na svaki od 10 tretmana Tesle (u tih 10 minuta tretira se dio tijela po izboru)!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina minimalno 3 do 5 dana unaprijed na broj telefona 091 572 0724 uz KOD i ID kupona po primitku.

• Kupnjom 10 tretmana se mogu kombinirati tretmani nogu, stražnjice ili trbuha u dogovoru sa salonom.