Krstarenje brodom Stončica u ŠPICI LJETA: Susak, Dugi otok, Telaščica, Kornati, Mali Iž Mali Iž, Silba, Goli otok na 8 dana/ 7 noćenja s POLUPANSIONOM & piće dobrodošlice, od samo 3445 kn/ osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi ovisno o odabranom terminu: 16.07.-23.07.; 30.07. - 06.08.; 27.08.-03.09.; 24.09.-01.10.

Paket uključuje:

8 - dnevno krstarenje brodom po ruti: Rijeka - Susak, Susak - Dugi otok; Dugi otok - Park prirode Telaščica, Telaščica - Kornati - Mali Iž Mali Iž - Silba, Silba - Sv. Grgur/ Goli otok, Sv. Grgur/ Goli otok - Rijeka.   

7x noćenje u kabini s krevetom na kat (klima i privatna kupaonica) na motornom drvenom brodu kategorije Comfort plus za 1 osobu

7x doručak + 7x ručak/ večera za 1 osobu (polupansion)

• Piće dobrodošlice, lučke pristojbe, klimu u salonu i kabinama

• Palubu za sunčanje, 2x ručnik za 1 osobu

• Besplatni Wi-Fi

Dijete do 5 godina u kabini s roditeljima besplatno!

Brod Stončica

Drveni motorni brod je izgrađen 1950. godine. Zadnjom rekonstrukcijom 2005. godine postao je za višednevna krstarenja kakav je i danas. Kapacitet  broda je 18  putnika.  Sastoji  se  od  devet  dvokrevetnih kabina s krevetima na kat, pri čemu je sva-ka kabina klimatizirana i ima svoj wc s tušem. 4 kabine su na gornjoj palubi i 5 na glavnoj palubi. Uz kabine, na brodu se nalazi salon sa šankom, kuhinja, kormilarnica i dvije sunčane palube, jedna (prednja) je nepokrivena na kojoj su ležaljke za sunčanje i zadnja pokrivena tendom sa stolom i klupama.

PRIJE kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera i provjeriti raspoloživost na na broj telefona: +385 91 250 95 48 ali na e-mail: msstoncica@gmail.com te ODMAH po kupnji potvrditi rezervaciju uz KOD i ID kupona po primitku.