[PRVI PUT NA CJ] Muči Vas natečenost? Uz jedinstvenu KOMBI DRENAŽU trbuha riješite se toksina i nakupljene vode u samo 1 tretmanu u Salonu LaVi u Zagrebu i za samo 199 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tretman traje cca 35 - 45 minuta! Kupon se može iskoristiti do 10.09.2022.

KOMBI DRENAŽA

Ključ ravnog trbuha bez pomoći kirurga je masaža koja se temelji na tehnici limfne drenaže, koja potiče trenutnu detoksikaciju organizma i smanjuje nadutost trbuha.
Kombi drenaža djeluje tako da maser rukama stimulira limfne žlijezde i gura limfu (tekućinu koja teče kroz limfni sustav) prema srcu, kako bi se ubrzao metabolizam te cirkulacija i probava te pojačao imunološki sustav. Jednom kada dođe do srca, tekućina se preusmjerava u krv i filtrira kroz bubrege, gdje se eliminira iz tijela putem urina. 

Važno je izvršiti pravi pritisak rukama, a osim što potiče izmjenu tvari, takva masaža korisna je i za zatezanje kože.Treba piti dovoljno vode, a važno je izbjegavati alkohol  te ugljikohidrate i šećer.Već nakon jednog tretmana možete izgubiti centimetre,kombi drenaža potiče skidanje viška kilograma uklanjanje toksina, ubrzavanje metabolizma, probavnog i krvožilnog sustava,te rješavanje celulita.