[14.07.-31.07.] Sunčano ljeto u OPATIJI! Luksuzno Spa&Wellness uživanje na 3 dana/ 2 noćenja ili 4 dana/ 3 noćenja s polupansionom za 2 osobe u ekskluzivnom Grand Hotelu Adriatic, već od samo 3089 kn!

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 4 godine gratis! U Adriaticu I 4* smještaj je u NOVIM SOBAMA! Uživajte u najljepšem spa centru s panoramskim pogledom na Kvarner u Opatiji uz brojne pogodnosti! Ponude se mogu iskoristiti isključivo u terminu od 14.07.22. do 31.07.22. (sukladno raspoloživosti) te vrijedi za sve dane u tjednu!

U neposrednoj blizini mora smjestio se GRAND HOTEL ADRIATIC - hotel prestižne povijesti i dugogodišnje tradicije, posvećen izvrsnosti i pružanju besprijekorne usluge, raspolažući sa 317 elegantno namještenih soba i apartmana suvremenog luksuza. 

Usto, Grand Hotel Adriatic ponosni je vlasnik Nacionalne oznake sigurnosnih protokola u turizmu i ugostiteljstvu.

Opustite se u jedinstvenom ambijentu jedne od najljepših Spa oaza u Opatiji -  ADRIATIC SKY SPA - smješten na 8. KATU HOTELA te gotovo cijeli okružen staklenim stijenama kroz koje se pruža spektakularan panoramski pogled na morsko plavetnilo!

Doživite neponovljiv ugođaj jedinstvene saune s najljepšim pogledom na Kvarner - FINSKA SAUNA smještena na 9. KATU HOTELA pruža veličanstveni pogled na more!

A osim čuvene finske saune, u Adriatic Sky Spa pronaći ćete i tursku, kao i sve popularniju infracrvenu saunu, na glasu i kao kraljicu anti-stress programa te poznatu po svojim višestrukim korisnim učincima po zdravlje.

U sklopu Adriatic Sky Spa nalaze se i unutarnja i vanjska Relax zona, idealne za opuštanje poslije boravka u sauni uz čašu osvježavajućeg napitka i opuštajuću mediteransku atmosferu. 

U cijenu je uključeno: korištenje unutarnjeg i vanjskog bazena, korištenje jacuzzija, korištenje sauna; hladno piće dobrodošlice; besplatan pristup wi-fi Internetu.

Kompleks Grand Hotel Adriatic sastoji se od dvije zgrade: Adriatic I 4* i Adriatic II 3*, sa zajedničkom recepcijom i hotelskim sadržajima. Atraktivne, ugodne i udobno namještene sobe smještene su na 8 katova hotela, tik povrh glasovite obalne šetnice – Lungomare. Uživajte u potpunom komforu i nenadmašnoj mediteranskoj atmosferi.

Očekuje Vas i 20 % popusta na tretmane!

Classic soba u Adriatic I 4* - udobno namještena dvokrevetna soba, opremljena svim modernim sadržajima koji Vam mogu zatrebati za komforan, ugodan i opušten boravak. Sve sobe imaju bračne ili odvojene ležajeve. Oprema Classic soba: kupaona s walk-in tušem, sušilo za kosu, LCD TV, kabelska TV, minibar, sef, direktna telefonska linija, klima i besplatan Wi Fi internet.

Standard soba u Adriatic II 3* - suvremeno opremljena i udobno namještena dvokrevetna soba koja pruža toplu i ugodnu atmosferu te sve moderne sadržaje potrebne za potpuni komfor.

Popusti za djecu u Adriaticu I na pomoćnom ležaju: djeca do 4 godine gratis; djeca od 4 do 12 godina imaju 50 % popusta (plaćanje na licu mjesta). Stariji od 12 godina imaju 20 % popusta (plaćanje na licu mjesta). Popusti za djecu u Adriaticu II: djeca do 4 godine gratis (djeca spavaju s roditeljima u krevetu).

Napomena za odabir sobe s pogledom na more u Adriatic I i II: gost mora prilikom rezervacije naglasiti ako želi sobu s pogledom na more kako bi se soba odmah rezervirala sukladno raspoloživosti. Soba s pogledom na more nadoplaćuje se na recepciji hotela 150,00 kn po danu.