Zablistajte na plaži i zadovoljne linijom uz Salon LaVi u Zagrebu! Paket mršavljenja i oblikovanja tijela: 6x brazilska maderoterapija + 6x vakum fit + 6x presoterapija uz 68% POPUSTA!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 30.09.2022.

BRAZILSKA MADEROTERAPIJA

Brazilska maderoterapija nije isto što i klasična maderoterapija. Tretmani daju i do 6 puta brže rezultate od klasičnih. Izgubt ćete i do 42 cm u predjelu trbuha. Transformacije tijela moguće su za jedan dan, jedanim tretmanom. Brazilska maderoterapija provodi se kombinirajući oblike vakuum drva, pa se tijekom tretmana tijelo modela savršeno modelira i čini ga privlačnijim. Svaki tretman čini razliku. Brazilska madero masaža dopire duboko ispod slojeva tkiva kako bi se iznutra aktivirale stanice. Prednosti brazilske maderoterapije su smanjivanje masnih naslaga oko struka, uklanja višak s bedara, sužava struk, definira ruke i stopala, oblikuje bedra i stražnjicu, smanjuje naslage na leđima i trbuhu i redizajnira masnoću na stražnjici.

VAKUM FIT

Vakuum tretman je tretman kojom se pojačava mikrocirkulacija, vraća tonus tkivu i mišićima te prvenstveno reducira celulit. Pri otklanjanju celulita, ovom se terapijom poboljšava cirkulacija i eliminacija štetnih tvari te poboljšava tonus kože, opušta se napetost i pripomaže u redukciji opsega. Učinci Vakuuma: pospješuje se prokrvljenost kožnih struktura, što snažno poboljšava elastičnost kože i tkiva, ubrzan metabolizam pripomaže u redukciji prekomjerno razraslih masnih stanica, a posljedica je smanjen opseg kriticnih dijelova tijela. masažom vezivno tkivo se smanjuje, i uklanjaju se fibrozni čvorići.

LIMFNA DRENAŽA 

Ako niste znali limfa je poznata kao bezbojna tekućina koja se nalazi u prostoru tkiva, a koja kruži cijelim tijelom. Njezina uloga se prije svega usmjerava na prenošenje otpadnih tvari i naravno bjelančevina.Naime za sve one koji nisu znali limfa je itekako ključna budući da svakoj stanici prenosi kisik dok na povratku preuzima otpadne tvari koje mogu štetiti i opet se vraća u krvotok. Limfna drenaža može djelovati na pozitivan način što se tiče vašeg organizma. Korisna je u borbi protiv akni, bora, glavobolje, menstrualnih tegoba. Međutim nekako se najveći naglasak stavlja upravo na njenu ulogu u borbi protiv celulita s kojim borbu vode žene diljem svijeta.