[LAST MINUTE] Iskusite eleganciju odmora u Rubin Sunny Hotelu by Valamar u Poreču na 4 dana/ 3 noćenja s doručkom i ručkom + pića uz obroke, a sve za 2 osobe i od samo 2520 kn! Parking gratis!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite vrstu smještaja u sobi superior s balkonom ili superior morska strana s balkonom! Hotel za opuštanje i romantiku u Poreču! Kupon za ponudu vrijedi isključivo za termin od 29.07.22. do 01.08.22.

Rubin Sunny Hotel by Valamar 

Fini detalji poput kreveta s baldahinom u sobi, vodene masaže u vanjskom bazenu i terase buffet restorana s pogledom na zalazak sunca čine Rubin Sunny Hotel by Valamar u Poreču vašim idealnim romantičnim utočištem. 

Okružen mirisnim mediteranskim raslinjem blizu prirodne plaže Brulo s hladovinom borova i na samo deset minuta ugodne šetnje od starog grada Poreča, ovaj hotel će vam omogućiti istraživanje znamenitosti, vrhunske gurmanske doživljaje u buffet restoranu i svu radost opuštanja pored mora i bazena.

Ponude uključuju: 4 dana uz 3 noćenja + bogati buffet doručak i ručak do 14 h uz bezalkoholna pića uključena tijekom obroka + besplatan parking + besplatan WI-FI, sve za 2 osobe.

Osim sjajnih sadržaja Rubin Sunny Hotela by Valamar, imat ćete na raspolaganju i vrhunski wellness centar u susjednom Valamar Diamant Hotelu.

BAZENI

Sunčajte se na ležaljci na elegantnom vanjskom bazenu hotela okruženom zelenilom, a zatim se prepustite vodenoj masaži u bazenu. Ne propustite isprobati i unutarnji bazen s efektima protustrujnog plivanja, gejzirima i vodopadima. Bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

SUPERIOR SOBA

Veličine 19 m2, kapaciteta max. 2 osobe, opremljetnost: balkon, odvojeni kreveti, kupaonica s kadom, klimatizaciju.

Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

Boravak na suncu i u moru je najbolji način da "napunite baterije" ovog ljeta!

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.