Vrhunski paket za noge bez celulita uz tretmane za zatezanje, mršavljenje i preoblikovanje tijela! Salon Talija u Splitu donosi: radiofrekvenciju + maderoterapiju + vakum masažu uz 67% POPUSTA!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Trajanje tretmana je 90 minuta te je uključen 1 dolazak! Kupon vrijedi do 30.09.2022.

RADIOFREKVENCIJA

Radiofrekvencija tijela je revolucionarni tretman koji učvršćuje, zateže i podiže kožu, bez odlaska “pod nož”. Zbog svoje neinvazivnosti, on je idealan za one koji ne žele kirurški zahvat pomlađivanja Za razliku od drugih sličnih tretmana, radiofrekvencija stimulira prirodnu obnovu kolagena koji kožu čini glatkom, elastičnom i naizgled mlađom. Tretman  uključuje primjenu kozmetičkog gela i toplog “štapića” kojim se prelazi po koži kružnim pokretima. Štap nježno zagrijava dubinske slojeve kože na približno 40°C.  "zavaravanjem" mozga da pomisli kako je došlo do potencijalne ozljede, potičemo organizam na samoiscjeljenje. Tako se povećava proizvodnja kolagena i zatezanje elastičnih vlakana u koži. 

MADEROTERAPIJA

Maderoterapija ili terapija drvetom je tehnika masaže koja vuče korijene iz Kolumbije. Zasnovana je na korištenju anatomski izrađenih elemenata od drveta, što terapiju čini 100 odsto prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Oklagije kojima se izvode masaže su od prirodnog materijala. Masaže se preporučuju za opuštanje uma i tijela, razbijanje celulita, sagorijevanje masti, stimulaciju limfnog sistema, eliminaciju toksina, poboljšavanje cirkulacije i ubrzavanje metabolizma.

VAKUUM MASAŽA

Vakuumska masaža je mehanička masaža koja se izvodi mehaničkim uređajem koji podiže kožu sukcijom kako bi se stvorio i mobilizirao kožni nabor. Dva učinka vakuum masaže su poboljšanje tvrdoće tkiva i elastičnosti kože.