LJETNI WELLNESS bijeg u Ivanić Gradu na 4 dana/ 3 noćenja preko TJEDNA s POLUPANSIONOM (doručak + ručak) u Hotelu Sport 4* uz bazen, jacuzzi, fitness, sve za 2 osobe i 40% popusta...

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 5 godina u krevetu sa roditeljima GRATIS! Kupon vrijedi do 30.09.2022.

Dobrodošli u moderan i luksuzan  Hotel Sport**** u Ivanić Gradu koji je smješten u ugodi prirodne tišine i mira, te time predstavlja idealno mjesto za Vas, Vašu obitelj i poslovne partnere.

Mjesto za potpuno opuštanje svakoga dana možete pronaći u Wellness centru hotela Sport gdje Vam osim standardne ponude masaža, tretmana  vrhunskom kozmetikom, solarija, unutarnjeg bazena sa protustrujnim plivanjem, te 4 saune, u sklopu kozmetičkog salona nudimo mogućnost tretmana na jednom od kozmetičkih aparata (anticelulitni programi, depilacija, kavitacija...) koji će Vam omogućiti da izgledate onako kako ste oduvijek željeli.

Ponuda uključuje: 3 noćenje s doručkom + 3 ručka iz dnevne ponude jela + piće dobrodošlice (domaća rakija) + korištenje wellnessa (pet vrsta sauna i unutarnji bazen) u trajanju od 3 h/ dnevno + korištenje jaacuzzija, relax zone i teretane + parking, sve za 2 osobe!

Bazen sadrži hidromasažne mlaznice (stojeće i sjedeće), protustrujno plivanje te masažni slap. Uz bazen možete se odmoriti na ugodnim ležaljkama i uživati uz šum vode. 

Saune /finska, bio, infra i parna; hladni tuševi, ledomat, hladni bunar; grijane klupe, knaip/ za opuštanje i blagotvorni utjecaj na tijelo uz wellness terapeuta koji izvodi programe u saunama.

U kozmetičkom salonu, masaže koje izvode medicinski kozmetičari, pružaju osjećaj zadovoljstva, ugode i lakoće.

Dodatne pogodnosti:- 20% popusta na masaže, - 20% popusta na kozmetičke tretmane, - 50% popusta na sve aparativne tretmane osim LPG-a.

Kako bismo nadmašili sva Vaša očekivanja, na raspolaganje Vam stavljamo kompleks sportskih terena (teniske terene, nogometne terene, kavez za mali nogomet, balon sa polivalentnom podlogom te veliko dječje igralište.)

Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

U sklopu centra nalazi se i restoran Garfield s bogatom gastro ponudom...a za sve ostalo, tu je Petek Tours koji će Vam organizirati teambuilding, razgled grada i okolice ili jedno putovanje iz Vaših snova.