[22.08.-31.08.] Tik do plaže uživajte u miru Kaštel Lukšića uz vrhunski Hotel Kastel! 3 dana/ 2 noćenja na bazi bogatog doručka + parking gratis, a sve za 2 osobe i za samo 1199 kn!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Parking GRATIS! Kupon za ponudu vrijedi isključivo od 22.08.22. do 31.08.22.

Dobrodošli u Hotel Kastel
Nalazimo se u Kaštel Lukšiću. Kaštela su jedan od najbolje povezanih gradova. Uz međunarodnu zračnu luku Split - Kaštela, s autocestom Split - Zagreb povezani smo izlaznim - ulaznim kracima od kojih su najbliži Prgomet i Vučevica. Udaljeni smo 10 minuta vožnje od Zračne luke Split, a 20 minuta vožnje od centra Splita.

Moderni hotel Kastel *** nalazi se na mirnoj lokaciji u centru Kaštel Lukšića; samo 70 metara udaljen od plaže i šetnice koja vodi kroz male trgove i ulice s ostacima srednjovjekovnih kaštelanskih obitelji. Nalazi se između velikih urbanih i turističkih središta Split i Trogir. 

SMJEŠTAJ
Hotel Kastel ima ukupno 24 sobe, raspoređene na tri etaže po 8 soba (standardna dvokrevetna soba, obiteljska soba, deluxe soba).
Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu, klima uređaj, TV-SAT i WiFi internet vezu. U sklopu hotela se nalazi i caffe bar i restoran u kojem se poslužuje doručak.

Hotelski sadržaji: besplatan Wi-Fi pristup, besplatan parking, recepcija 06-22 h, vanjska terasa s pogledom na more, bar, usluga pranja I peglanja (uz nadoplatu), transferi (uz nadoplatu).

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 021 280 224 ili hotelkastel@foteinos.hr i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: hotelkastel@foteinos.hr, uz KOD i ID kupona.