[20.08.-04.09.] LJETUJTE u uvali sunčanog Hvara! 6 dana/ 5 noćenja ili 8 dana/ 7 noćenja s POLUPANSIONOM u Hotelu Sirena na samoj plaži za 2 osobe + dijete do 12 god., već od samo 3849 kn!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uvjerite se zašto je Hvar jedan od najljepših otoka na svijetu i neiscrpna riznica ljepote, prizora i avanture! Kupon vrijedi za 2 osobe i jedno dijete do 12 godina koje s roditeljima spava u sobi na pomoćnom ležaju! Kupon vrijedi od 20.08. do 04.09.2022.; preostali slobodni termini 26.08.-02.09.


HOTEL SIRENA 
Hotel Sirena nalazi se u mirnoj uvali Mala Garška, 2 km od centra starog grada Hvara.


Sastoji se od središnje zgrade s recepcijom, hotelskog restorana, internet kutka, TV salona i 5 paviljona sa sobama koji nose  nazive autentičnih jadranskih biljaka: lavande, ružmarina, kadulje, vrijeska i maslina, svi s pogledom na more.

Cijena uključuje: polupansion za dvije osobe, sve sobe su dvokrevetne i klimatizirane (u depandansama) + mogućnost pomoćnog ležaja u sobi, svaka soba ima SAT TV i mini sef!

Mogućnost svakodnevnog transfera i dolaska u hotel i do Hvara i natrag  -15 kn/osoba/smjer.


HVAR

Hvar, otok u Jadranskom moru, najduži je i najsunčaniji hrvatski otok i jedan od najljepših otoka na svijetu.

PRIJE kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera i provjeriti slobodan termin dolaska na e-mail:info@hotelsirena-hvar.com ili na br.tel.:+385 (0) 21 741 104 ​ te ODMAH po kupnji potvrditi isti uz KOD i ID kupona po primitku.


Smješten u slikovitom prirodnom okruženju, okrenut prema južnoj, sunčanoj strani svijeta koji mu je pružio svu svoju mediteransku privlačnost i svjetlinu, okrenut prema moru koje mu je pružilo prekrasnu i jedinstvenu povijest, Hvar je neiscrpna riznica prizora, atmosfere i avanture.