Željni ste avanture i adrenalina? Argonaut Raft vodi Vas na Vrbas i prekrasan rafting kroz kanjon Vrbasa + ručak i snimanje GO PRO kamerom, za samo 179 kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje: rafting (spust od 18km, opremu, prijevoz, skipper, osiguranje), ručak (velika porcija ćevapa), snimanje GO PRO kamerom, licencirani skiperi. Kupon vrijedi do 05.10.2022.

Zabava na divljoj vodi Vrbas!

Kao i proteklih godina zagarantirana Vam je zabava i avantura na rijeci Vrbas!

Minimalna grupa je 6 ljudi. Ukoliko je grupa manja, sastavljaju se dvije grupe. Rafting traje 3-4 sata. Rafting čamcima upravljaju profesionalni i certifcirani skiperi sa višegodišnjim iskustvom!

Spust dužine od 20-25 km sigurno pružaju za svakoga po nešto.

Spust organiziramo po Vašoj želji!

Ukoliko vas zanima samo spust bez pauze ili pak pauzu za ručak, mi Vam to možemo omogućiti! Zainteresirani ste za opciju spust i piće? Nije problem, učinit ćemo sve kako bi Vama vrijeme sa nama učinili nezaboravnim! Nakon ovako aktivnog dana željeli biste organiziranu večeru ili čak i prenoćiste, ni to Vam neće biti problem organizirati uz Argonaut!

Info spusta

Zavisno od vodostaja, vremena i nadamo se dobrog raspoloženja Vaša avantura može da traje i do 10 sati! Što je vodostaj manji time je i trajanje spusta prilično duže. Samim tim i Vrbas je kud i kamo privlačniji za kupanje. Dužina ovog spusta je cca 24km sa polaskom iz Sehera kao ciljne točke i Krupe na Vrbasu kao polazne točke.

Mapu spusta možete pogledati ovdje: Mapa spusta (Seher – Krupa na Vrbasu)