CAMBRIDGE ACADEMY donosi Vam online tečaj engleskog jezika uz popust do čak 97%! Izaberite željenu duljinu trajanja tečaja (12, 24 ili 36 mjeseci) i unaprijedite znanje engleskog jezika brzo i lako!

11 prodanihMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 3.552 kn
471,43 €
Ušteda 92%
Cijena 99 kn
13,14 €
Uštedi još 3 KN
0,40 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 3 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Uz online tečaj engleskog jezika u mogućnosti ste učiti koliko želite i kada želite! Započnite iz početka ili usavršite svoje znanje uz stupanj tečaja po vašem. izboru! Tu je i test da Vam pomogne saznati odakle trebate krenuti! Kupon vrijedi do 31.10.2022.

 

Budite sami gospodar svoga vremena uz online tečaj engleskog jezika koji Vam omogućuje da učite kada i gdje želite. Također sami određujete stupanj od kojega trebate krenuti. Prilikom ulaska u sustav možete testirati svoje trenutno znanje kako bi odredili na kojem nivou početi tečaj.

Zašto CAMBRIDGE ACADEMY?

- Raznovrsni sadržaj tečaja uključuje zanimljive i interaktivne materijale za učenje, te su Vaši rezultati odmah vidljivi. Materijali su načinjeni tako da olakšavaju učenje i pamćenje i onih sadržaja koji su zahtjevniji i teži. Za razliku od grupnih tečajeva ovdje je fokus isključivo na Vama! Nakon završenog tečaja dobivate potvrdu o vašem znanju koju traže mnogi poslodavci - kao dokaz o znanju stranog jezika.

!!! Prilikom registracije potrebno je napraviti online test kako bi se provjerilo na kojoj razini je vaše znanje engleskog jezika.

Nakon što se registrirate, ispunit ćete formular i dobiti automatski pristup tečaju.

Za sve informacije o rezultatima vježbi i napretka tijekom učenja na raspolaganju vam je tzv. Progress test, na temelju kojeg se dobiva cerfitikat.

Jedan stupanj učenja sastoji se od 5 - 6 lekcija s ukupno 100-120 sati učenja/nastave, izvještaje o rezultatima i napretku dobivate kroz Progress test. 

Student će dobiti međunarodni certifikat iz Cambridge Academy koja je priznata od strane tisuća međunarodnih korporacija, kao što su: BP, Volkswagen, Samsung, Toyota, Phillips, General Motors, LG, Allianz, Statoil, AXA, Hewlett-Packard, Fiat, Tesco, IBM i mnogi drugi!

Nakon kupnje kupona, potrebno je upisati kod kupona OVDJE!