LJETNO OSVJEŽENJE uz planinski zrak u Forest Apartmanima Videc*** u Pohorje Village Resort-u! 3 dana/ 2 noćenja + Tea time & korištenje bazena, štapova za nordijsko hodanje, sve za 2 do 6 osoba...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 2 godine ima sve obroke besplatno! Tu su brojne pješačke i planinarske staze, energetska staza, te adrenalinski bike park, aktivan odmor i uživancija! Ponuda se može iskoristiti do 15.09.22.

POHORJE VILLAGE WELLBEING RESORT

Zamislite kako ljeti sjedite uz otvoren prozor, i čujete samo tišinu dok Vam se pluća pune čistim planinskim zrakom...Toliko toga želite učiniti, a tako ste opušteni da Vam se ustvari ne da baš ništa... Baš to Vam želimo pružiti, jer mir i spokoj ono su čemu svatko od nas teži, a ponekad teško pronalazi! Naš Pohorje Village Wellbeing Resort – hotelsko-apartmanski kompleks koji se sastoji od četiri stambena objekata, smjestio se na 1050 m visine Mariborskog Pohorja, u srcu mariborske šume. Mjesto nudi jedinstven doživljaj mira, tišine i stapanja sa predivnom prirodom koja ga okružuje.

Ponuda uključuje: 3 dana, 2 noćenja u jednosobnom apartmanu od 60 m2 + posteljina i ručnici + Tea time at five (čajanka) u lobby baru hotela Bolfenk + neograničeno korištenje unutarnjeg bazena + korištenje štapova za nordijsko hodanje + karta energetske rute "Bolfenk" + besplatan vanjski parking u sklopu resorta + besplatan WI-FI, završno čišćenje apartmana, sve za 2 do 6 osoba.

SMJEŠTAJ

Jednosobni apartman (60 m2) 

Sadržaj: spavaća soba s osnovnim ležajem (1 bračni krevet 180x200 cm i 1 krevet na kat 90x200 cm ILI 2 kreveta na kat 90x200 cm); kupaonica s tušem ili kadom; dnevni boravak (stol za blagovanje sa stolicama, TV, trosjed koji se može razvući u bračni ležaj 160x200 cm, 1 krevet na kat 90x200 cm) i kuhinja (hladnjak, pećnica, štednjak).

AKTIVNOSTI I SADRŽAJ

Gosti apartmana mogu koristiti usluge Wellness kuće koja se prostire na dvije etaže. Na prvoj se nalazi Spa centar, koji ima grijani bazen s energetskom vodom te whirlpool s efektom masaže (34 °C). Korištenje Spa centra u trajanju 3 sata dnevno je uključeno u cijenu. 

Na drugom katu nalazi se Wellness centar s pet različitih sauna (finska sauna, kromo sauna, turska kupelj, aroma kupelj i hammam sauna), ledenom špiljom, rashladnim Kneippom i bazenom za masažu, a ponudu zaokružuje izvrsna ponuda premium masaža i beauty programa. Kuća također ima javno parkiralište u neposrednoj blizini.

*Ulaz u saune se naplaćuje extra 10,00 eura po osobi i ulasku, plaćanje na licu mjesta.

SPORT I ZABAVA: pogodna lokacija za planinarenje, biciklizam, sauna, SPA i wellness tretmane, dječje igralište.

Lokacija Pohorje Village Wellbeing Resorta nudi sve: uz ugodne smještajne jedinice, kvaliltetan Wellnes i Spa centar i domaću tradicionalnu kuhinju,  tu su brojne pješačke i planinarske staze, energetska staza, te adrenalinski bike park Pohorje. Sjajne staze za trekking rute privlače brojne entuzijastične planinare, brdske bicikliste, padobrance, jahače i avanturiste. Staze su povezane s 5 sjedežnica, 16 ski-liftova i gondolom.