[ŠPICA SEZONE] More, sunce...? LJETUJTE sa stilom u slikovitom ribarskom gradiću - KOMIŽI na otoku Visu! 3 dana/ 2 noćenja u Apartmanu Style za 3 osobe i samo 1799 kn! Parking GRATIS!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu! Za sve one koji žele doživjeti autohtoni dalmatinski način života svakako zakoračite u idiličan ljetni odmor! Kupon vrijedi do 31.08.2022.

Ponuda uključuje: 3 dana i 2 noćenja u apartmanu Style + besplatan Wi-FI + besplatan parking, sve za do 3 osobe.

APARTMAN STYLE

Moderan i ugodan apartman. Svježe obnovljen i potpuno opremljen sa svime što bi gosti mogli trebati. Smješten u Komiži, STYLE Komiža nudi smještaj s besplatnim WiFi, 24-satnom recepcijom i poslugom u sobi. U neposrednoj blizini je teniski teren i besplatno parkiralište. Lokacija je udaljena od Visa 11 km!

Apartman sadrži: 1 spavaću sobu, TV ravnog ekrana sa satelitskim kanalima, opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i hladnjakom, perilicom rublja, te 1 kupaonicu s tušem. Serviramo vrlo ukusan doručak. Plaža je u blizini apartmana.

Grad Komiža 

Na sunčanoj strani otoka, dobro zaklonjena od hladnih sjevernih vjetrova, u dnu najvećeg zaljeva otoka Visa, zbijena u uskim kaletama i vitkim kućama, stoji Komiža, po svojim ribarima najpoznatije mjesto Jadrana, a možda i Pacifika.

Komiža gleda na jugozapad, prema otvorenom moru, a horizont joj omeđuju dva pučinska otoka - Biševo i Svetac. Zimi, kad kiša ispere nebo, a bura otjera oblake, između Biševa i Sveca, u sutonu se ukaže kao novi otok, Majela, brdo iz Italije.