Moderni Boutique hotel Bura 45 ⁰N u Senju - JESENSKI odmor uz 8 dana/ 7 noćenja s doručkom + 7x večera s odabranim jelovnikom, korištenje saune, parking, sve za 2 osobe + dijete do 12 godina...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

TOP POGODNOST: 1 noćenje GRATIS (PLATITE 6 noćenja - BORAVITE 7 noćenja)!!! Senj - mjesto bez stresa gdje možete osjetiti svoje pravo ja, opustite se i uživajte! Kupon za ponudu vrijedi isključivo od 10.09.22. do 30.11.22.

Boutique hotel Bura 45 ⁰N

Boutique Hotel Bura 45 ⁰N je hotel u srcu grada Senja. Ponosno noseći ime koje savršeno opisuje ovaj lokalitet, glavni cilj hotela je unaprijediti turističku ponudu u ovom posebnom i povijesnom dijelu Hrvatske, te staviti grad Senj na turističku kartu destinacija važnih za posjetiti iz raznih razloga.

Ponuda uključuje: 8 dana uz 7 noćenja u comfort sobi s balkonom i pogledom na more + 7 x bogati doručak + 7 x večera s odabranim jelovnikom + Finska sauna 15 minuta + besplatan parking + besplatan WI-FI, sve za 2 osobe. 

Potpuno renoviran, sa savršenom lokacijom važnom ne samo za prolazne goste, s obogaćenim sadržajima kao što su novi a la carte restoran, lobby bar, konferencijska dvorana, privatna hotelska plaža, beach bar, wellness i spa usluge, Boutique Hotel Bura 45 ⁰N je tu da vam pruži svi gosti s modernim smještajem i mjestom bez stresa gdje mogu osjetiti svoje pravo ja, gdje se mogu potpuno opustiti i opustiti te se usredotočiti na istraživanje nevjerojatnog okruženja, bilo da je ljetna ili zimska sezona.

Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

SMJEŠTAJ
Comfort sobe prostiru se na površini od 25 m2, te pružaju sve što je potrebno kako bi boravak bio ugodan.
Ima veliki bračni krevet, s novim jastucima i navlakama, radni stol, prostrani ormar, mali dnevni boravak sa stolicom, te modernu kupaonicu s tušem. Po potrebi se može staviti i dječji krevetić na zahtjev.

Restoran
Glavni restoran unutar hotela ima jednostavnu blagovaonicu za uživanje doručak u opuštenoj atmosferi. Ima jednostavno, ali ipak
suvremeni dizajn izloga hrane. Ponosno poslužujemo svoje goste sa svježim namirnicama kontroliranog podrijetla.

Lokacija

Grad Senj je najstariji grad na gornjem Jadranu. Nalazi se u podnožju Kapele i Velebita, najveće planine u Hrvatskoj. Simbol grada je tvrđava Nehaj poznata kao "Nehajska kula". Područje grada obuhvaća obalu u dužini od 76 km. Osim po buri, brojnim kulturnim znamenitostima, prekrasnoj prirodi i dugoj povijesti, Senj je poznat i po Senjskom ljetnom karnevalu, najstarijoj i najvećoj manifestaciji te vrste u Republici Hrvatskoj.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 053 881 051 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: sales@bura45.hr, uz KOD i ID kupona.