JEDNODNEVNI IZLET NA TRI OTOKA - Plava laguna! Iskoristite slobodno vrijeme na svom odmoru za plovidbu prekrasnim trogirskim arhipelagom s uključenim ručkom i pićem na brodu!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dok uživate u svom odmoru, počastite se neponovljivim jednodnevnim izletom brodom u trogirskom arhipelagu! Karta za djecu do 4 godine GRATIS! Kupon se može iskoristiti do 01.09.2022.

Polasci: TROGIR, HAKUNA MATATA 8:30 h (https://g.page/Hakuna-Matata-Trogir?share); OKRUG GORNJI, CAFFE BAR PORTO (https://goo.gl/maps/z6D68C53UcmRG6Xv9); SEGET DONJI, MEDENA BEACH, Cocos bar, 09:15 h (https://goo.gl/maps/gkqg6r2Q4PGgKkpu7).

Početak izleta je u jutarnjim satima sa nekoliko početnih točaka na Trogirskoj Rivijeri - Trogir, Okrug gornji, Okrug donji ili plaža Medena u periodu od 8:30 do 9:30. Nakon okupljanja cijele grupe započinje vožnja brodom pri kojoj se može uživati u pogledu na prekrasni grad Trogir koji se nalazi na popisu UNESCO-a.

Prvi otok koji će te posjetiti je Drvenik Veli, uvala Krknjaši smještena na jugoistočnoj strani otoka poznata kao očaravajuća Plava laguna sa kristalno čistim morem. Pješčano morsko dno i kristalno čisto more podsjećaju na tropski raj u srcu Dalmacije. Po dolasku na Krknjaše, skočite s broda te provedite vrijeme plivajući i roneći ili jednostavno odmarajte na brodu u predivnom bezbrižnom danu. Nakon otprilike sata slobodnog vremena nastavlja se vožnja brodom prema otoku Šolti, malom ribarskom selu Maslinica posebnom zbog svog prekrasnog krajolika, kamenih plaža i arhipelaga od sedam malih otoka. 

Naglasci: opuštanje u Maslinici - Šolta ● istražite Plavu lagunu - Drvenik ● Uvala Labadusa - otok Čiovo; osigurana oprema za ronjenje na dah.      Uključeno u cijenu: prijevoz tipičnim drvenim brodom + piće na brodu (voda/vino/sok/rakija) + ručak (riba/piletina/vegetarijansko).
Važno: nosite kupaći kostim, ponesite šešir, ručnik za plažu i kremu za sunčanje; u proljeće i jesen putovanje bi moglo trajati nešto kraće, ovisno o vanjskoj temperaturi; kapetan ima pravo promijeniti rutu, ako za to postoji opravdan razlog.

Dolaskom u Maslinicu sat vremena provedite u obilasku prekrasne povijesne jezgre - starog dvorca i slikovitih kamenih kuća ili pak uživajući u aktivnostima na plaži (plivanje, ronjenje, ili samo opuštanje na plaži). Povratkom na brod nastavlja se vožnja prema uvali Labadusa na otoku Čiovu gdje je prvo vrijeme za ručak. Za ručak u ponudi imate ribu ili meso (piletinu) sa roštilja, salatu i kruh, te po dogovoru vegeterijanski meni.  Piće je također uključeno u cijenu a nudimo vino (crveno ili bijelo), te sok ili vodu.

Nakon ručka preostaje vam slobodnog vremena za opuštanje na plaži prije povratka u Trogir. Povratak u Trogir planiran je oko 17:00 sati.