Ugrabite savršeni paket za svoju figuru i zdravlje - 15 vrhunskih tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela u salonu The Room Beauty & Hair u Osijeku uz 77% POPUSTA - samo 599 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket se sastoji od: 3x termodeka + 6x elektrostimulacija + 3x bodywrappinga + 3x lipolasera! Kupon se može iskoristiti do 30.09.2022.

INFRACRVENA TERMODEKA

Radi na principu terapijske topline s izravnim rezultatima na tijelo: vazodilatacijom, opskrbom stanica kisikom, mišićnom relaksacijom. Radna temperatura je 20-60 stupnjeva. Poboljšava cirkulaciju krvi i sposobnost tijela za uklanjanje otpada, kao što su mrtve stanice i mliječne kiseline iz mišićnih vlakana, te apsorpciju proizvoda za mršavljenje u ljudsko tijelo. Toplinska energija uzrokuje zagrijavajući učinak aktivacijom molekula stanica tijela .Povećava otpornost krvnih žila i promovira stanično funkcioniranje. Također toplinska energija omogućuje brzo i učinkovito ublažavanje boli mišića i zglobova.

ELEKTROSTIMULACIJA

Naziv dolazi od grčkih riječi elektron + terapeia što znači liječenje. Elektrostimulacija je procedura u kojoj se električna struja koristi u svrhu liječenja bolnih stanja. Smanjuje boj, oklanja otok i smiruje upalne procese. Terapija kojom se ubrzava mršavljenje i  oblikovanje tijela te reducira celulit; povećanje mišićne mase; relaksacija Inducirajući strujne impulse stimulira mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju.

BODYWRAPPING

Anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam, a rezultate mjerimo u centimetrima. Već sam naziv „body wrapping“ govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije.

LIPOLASER

Lipolaser je u potpunosti siguran i bezbolan tretman koji koristi najnoviju niskoenergetsku hladnu lasersku tehnologiju te time smanjuje obujam i naslage masnoća na gotovo svim dijelovima tijela bez ikakvog operativnog zahvata i ne zahtjeva oporavak nakon tretmana, te nema nikakvog crvenila. Većina klijenata već nakon prvog tretmana primjećuje dobre rezultate (smanjenje obujma), no za željeni rezultat i krajnji cilj treba se držati programa, plana i dogovora. Ova metoda uklanja približno 2 do 4 cm masnih nakupina po jednom tretmanu.