[LJETNA SEZONA] NOVO - ljetovanje na Makarskoj rivijeri uz 8 dana/7 noćenja s doručkom u Villi Antoniji u Baškoj Vodi za 2 osobe, a 1 dijete do 7 godina boravi GRATIS!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 10.09.2022., ovisno o odabranoj opciji.

Osim svoje dobre lokacije, VILLA ANTONIA nudi svojim gostima moderno i novouređene sobe i apartmane. Sve sobe su klimatizirane i imaju pristup besplatnom internetu.

Također, u sklopu Ville Antonije nalazi se besplatan parking za sve goste.

Dodatno: besplatni parking, besplatni WI-FI, mogućnost nadoplate za večeru, mogućnost pomoćnog ležaja uz nadoplatu; svaka soba sadrži klimu, balkon i privatnu kupaonicu.

Baška Voda je jedna od najpopularnijih destinacija u Hrvatskoj, s dugogodišnjom ugostiteljskom tradicijom. Baška Voda ima bogatstvo sadržaja za odmor i rekreaciju na kopnu i moru, prekrasne šljunčane i pješčane plaže, razne sportske terene, škole ronjenja, vezove za nautičare u proširenoj luci i dr. Večernje i noćne sate ispunjavaju bogati kulturno-zabavni program u središtu mjesta.

Iznad Baške Vode nalaze se opustjela naselja Topići i Bast u kojima je sačuvana stara podbiokovska ruralna arhitektura. Posljednjih se godina mnoge stare kuće obnavljaju, a postoji i nekoliko vrlo atraktivnih ugostiteljskih objekata uređenih u seoskom ambijentu starih konoba smješteni na vidikovcima s kojih puca prekrasan pogled na Bašku Vodu, pučinu i otoke.