Polazak iz Trogira i povratak u Trogir po završetku krstarenja! Kupon vrijedi za 1 osobu i za termin 03.09.-10.09.2022.

1. dan (nedjelja): Trogir - Brač (Pučišća)

Ukrcaj na brodu u 13:00 sati. Nakon pića dobrodošlice i govora, krenite u svoju 8-dnevnu avanturu. Dolaskom u grad Pučišća na otoku Braču u poslijepodnevnim satima, provedite vrijeme istražujući grad koji je poznat po svom poznatom bračkom kamenu ili idite na naš fakultativni izlet i posjetite Klesarsku školu gdje možete naučiti kako su klesali kroz prošla stoljeća. 


Obroci: ručak 
Fakultativni izleti: Klesarska škola

2. dan (ponedjeljak): Pučišća - Makarska 

Ujutro isplovite prema primorskom gradu Makarskoj. Provedite jutro istražujući grad ili uzmite fakultativni izlet i doživite rafting na rijeci Cetini. Nakon raftinga nudimo i fakultativni izlet na Skywalk balkon u nacionalnom parku Biokovo. 


Obroci: doručak, ručak 
Fakultativni izleti: rafting, skywalk

Cijena uključuje: 7 noćenja na bazi polupansiona u odabranoj kategoriji kabina s privatnom kupaonicom + piće dobrodošlice + gusarska zabava s tradicionalnom večerom + svježe voće dostupno cijeli dan + neograničena pitka voda + popodnevni čaj i kava + Wi-Fi + obilasci s vodičem Splita, Hvara i Dubrovnika; promjena ručnika sredinom tjedna, ručnici za plažu, dnevno čišćenje kabine, usluge 7 članova posade, direktor krstarenja koji govori engleski jezik.

3. dan (utorak): Makarska - Mljet 

Nastavljamo prema otoku Mljetu i mjestu Pomena. Nekada samo malo pristanište za ribarske brodove govedarskih ribara, Pomenaje danas turističko središte otoka Mljeta sa svojim nacionalnim parkom od 100 četvornih kilometara. Posjetite slana jezera – jedno toplo, a drugo hladno – i provedite vrijeme istražujući ovaj prekrasni rezervat prirode (fakultativno). Odvezite se trajektom do otoka Svete Marije gdje možete posjetiti samostan i crkvu. Danas poslijepodne okušajte se u tradicionalnoj kuhinji uz učenje kuhanja s lokalnim kuharom na našem fakultativnom tečaju kuhanja.


Obroci: doručak, ručak 
Fakultativni izleti: Nacionalni park Mljet; sat kuhanja

4. dan (srijeda): Mljet - Dubrovnik 

Ujutro nastavljamo putovanje preko Elafitskog otočja, s prekrasnim krajolikom i dugim pješčanim plažama do Dubrovnika, a stižemo u ranim poslijepodnevnim satima. Ovdje se možete pridružiti fakultativnom obilasku grada s vodičem ili uživati u samostalnom istraživanju ovog prekrasnog grada. 


Obroci: doručak, ručak 
Fakultativni izleti: razgled Dubrovnika s vodičem

5. dan (četvrtak): Dubrovnik - Trstenik - Korčula 

Polazak u ranim jutarnjim satima prema Korčuli. Zaustavite se u Trsteniku gdje možete po želji posjetiti poznatu vinariju Dingači probati vina po kojima je ovaj kraj poznat. Povratak na brod na ručak. Kasnije nastavak prema Korčuli, rodnom mjestu Marka Pola, dolazak u poslijepodnevnim satima. Provedite vrijeme lutajući uskim ulicama. Posjetite kuću u kojoj je rođen Marko Polo. Ovdje ćete naći više legendi, priča i spomenika nego bilo gdje drugdje. 


Obroci: doručak, ručak 
Fakultativni izleti: degustacija vina

6. dan (petak): Korčula - Hvar - Stari Grad 

Za vrijeme doručka isplovljavamo prema gradu Hvaru. Provedite jutro istražujući grad. Posjetite impozantnu utvrdu na vrhu brda s pogledom na more. Povratak na brod nakon ručka i nastavak prema Starom Gradu. Stari Grad datira iz 384. godine prije Krista, jedan je od najstarijih gradova u Hrvatskoj i povijesno srce otoka Hvara. Večeras, Čuvajte se gusara! Zaplešite cijelu noć uz tradicionalnu hrvatsku večeru i zabavu na brodu. 


Obroci: doručak, večera

7. dan (subota): Stari Grad - Split - Trogir 

Kasno ujutro polazak prema Trogiru. Na putu ćemo se zaustaviti u Splitu gdje se možete pridružiti fakultativnom vođenom obilasku s vodičem koji govori engleski ili lutati drevnim ulicama i istraživati tržnice. Split je grad spomenik pod zaštitom UNESCO-a. Ovdje nalazimo obilje rimske arhitekture -od posebnog je interesa Dioklecijanova palača. Za vrijeme ručka ponovno isplovljavamo, te ćemo se zaustaviti da se posljednje kupamo u Jadranu prije povratka u trogirski luku. 


Obroci: doručak, ručak

8. dan (polazak) 

Rani doručak nakon kojeg je vrijeme da se oprostite od posade i svih vaših novih prijatelja. Dok se opet ne sretnemo... 


Obroci: doručak