EXKLUZIVNO NA CJ! Uzbudljiva avantura koja omogućuje doživljaj iz ptičje perspektive - prvi zipline iznad mora: Noa ZIP LINE! Adrenalinska zabava na Zrću za samo 99 kn/ osobi!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 21.09.2022.

Zipline je adrenalinska zabava gdje se gosti spuštaju kroz kanjon u iznad mora niz čelično uže, osigurani pojasom. Avantura također uključuje obuku i kratku šetnju prirodom.

• 40 km/ h maximalna brzina

• Ide preko plaže Zrće

• 250 m dugačak zip

• Jedini Zip preko mora

*Radno vrijeme: 12:00 h - 22:00 h

Zrće je jedna od najljepših novaljskih, ali i hrvatskih plaža. Šljunčana plaža bijelih oblutaka smještena je na sjeveroistočnom dijelu otoka Paga u uvali Zrće, udaljena od Novalje 2 km. 

Okružena je borovom šumom i velikim parkiralištem. Na samoj plaži možete se uključiti u rekreacijske i zabavne sadržaje kao što su: odbojka na pijesku, skuteri na vodi, sky lift, spuštanje toboganom... Možete unajmiti plovilo, ležaljke, suncobrane i uživati u ugostiteljskoj ponudi.


Potrebna je prikladna odjeća i obuća!

Za korištenje navedenog kupona NIJE POTREBNA NAJAVA, već samo doći na recepciju Noa glamping resorta te poslati kupon na reservations@noaglampingresort.com, uz KOD i ID kupona po primitku.