EXKLUZIVNO NA CJ! Uzbudljiva avantura koja omogućuje doživljaj iz ptičje perspektive - prvi zipline iznad mora: Noa ZIP LINE! Adrenalinska zabava na Zrću za samo 99 kn/ osobi!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!

Kupon se može iskoristiti do 21.09.2022.

Zipline je adrenalinska zabava gdje se gosti spuštaju kroz kanjon u iznad mora niz čelično uže, osigurani pojasom. Avantura također uključuje obuku i kratku šetnju prirodom.

• 40 km/ h maximalna brzina

• Ide preko plaže Zrće

• 250 m dugačak zip

• Jedini Zip preko mora

*Radno vrijeme: 12:00 h - 22:00 h

Zrće je jedna od najljepših novaljskih, ali i hrvatskih plaža. Šljunčana plaža bijelih oblutaka smještena je na sjeveroistočnom dijelu otoka Paga u uvali Zrće, udaljena od Novalje 2 km. 

Okružena je borovom šumom i velikim parkiralištem. Na samoj plaži možete se uključiti u rekreacijske i zabavne sadržaje kao što su: odbojka na pijesku, skuteri na vodi, sky lift, spuštanje toboganom... Možete unajmiti plovilo, ležaljke, suncobrane i uživati u ugostiteljskoj ponudi.


Potrebna je prikladna odjeća i obuća!

Za korištenje navedenog kupona NIJE POTREBNA NAJAVA, već samo doći na recepciju Noa glamping resorta te poslati kupon na reservations@noaglampingresort.com, uz KOD i ID kupona po primitku.