[71% POPUSTA!] Fenomenalna cijena za paket mršavljenja i oblikovanja tijela - 28 TRETMANA u Salonu Tajna Ljepote u Zagrebu za samo 580 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uključeno i redovno mjerenje opsega tijela i individualni plan prehrane sastavljen od strane nutricionista! Kupon se može iskoristiti do 31.10.2022.

Paket uključuje: 1x vakuum vreća + 3x 4D kavitacija + 3x limfna drenaža + 3x lipo laser + 4x body former /elektrostimulacija + 4x termo deka + 4x body wrapping / ovijanje folijom uz upotrebu fluida od guarane za brzo sagorijevanje masnoća + 4x vibratorna platforma + 2x body scan segmentalna analiza tijela (na prvom savjetovanju i po završetku programa)!

PROGRAM započinjemo segmentalnom BODY SCAN analizom tijela u kojoj ćete dobiti sve potrebne informacije o trenutačnom stanju Vašeg tijela. Analiza tijela se vrši najnovijim medicinskim uređajem OMRON HBF 516 a njome saznajemo: tjelesnu težinu, index tjelesne mase tj. odnos između težine i visine, postotak masnog tkiva u organizmu, VISCERALNE MASNOĆE - masnoće koje možemo pronaći u trbuhu i ostalim unutarnjim organima (previše viscelarne masnoće podiže razinu masnoće u krvotoku što može uzrokovati visok kolesterol, bolesti srca i tip 2 dijabetes. Zato je vrlo važno viscelarne masnoće dovesti u razinu normale), postotak mišićnog tkiva, te dnevne kalorijske i proteinske potrebe. Nakon body scan analize napraviti ćemo detoksikaciju tijela uz upotrebu termo deke te body wrapping/ovijanje tijela folijom, kako bi izbacili toksine iz organizma i svoju kožu učinili svježijom, mekom i podatnom. 

4D KAVITACIJOM sa samokontrolom rada čime se dozira dubina ultrazvučnih valova te je na taj način tretman ne samo učinkovit nego i vrlo siguran za okolna tkiva i živce, djelujmo na odstranjivanje viška vode, masnoće te celulita. Idealna je za sva područja na tijelu gdje su veće nakupine masnoća: trbuh, bokovi, bedra, noge, stražnjica, ruke, leđa (gornji i donji dio) a u dogovoru s Vama tretirati ćemo one dijelove koji vam najviše smetaju. Za razliku od ostalih uređaja kavitacije 4D kavitacija ima u sebi čak 4 sonde čime se može tretirati puno veća površina tijela te se zbog toga i masnća u puno većem opsegu izlućuje iz tijela. 


Nakon tretmana ultrazvučne kavitacije svakako ćemo napraviti LIMFNU DRENAŽU kako bi stimulirali metabolizam te kroz limfni sustav djelovali na ubrzano izlučivanje otpadnih materija i viška tekućine iz organizma (lica i tijela). Uz VAKUM VREĆU pri svakom tretmanu gubi se najmanje 6,5 cm, a naša rekorderka do sada je izgubila čak 30 cm u obujmu u samo jednom tretmanu. Tretmani se rade svaki drugi dan a ono što možemo garantirati je sigurni gubitak centimetara pri svakom tretmanu. Cjelokupni tretman traje 60 minuta, a sam tretman daje objektivan osjećaj hlađenja, tako da ga mogu koristiti i klijenti/ce koji imaju problem proširenih vena i ispucanih kapilara. 


TERMO DEKA uz BODYWRAPPING/OVIJANJE FOLIJOM je pasivna i izuzetno ugodna terapija kojom osim detoksikacije organizma želimo postići i bolju prokrvljenost, opuštanje mišića i živaca te redukciju celulita i masnih naslaga. Kako bi na učinkovit način smanjili potkožne masne jastučiće i opseg tijela, prije upotrebe termo deke tijelo se ravnomjerno namaže fluidom od guarane te ovija folijom. Time istodobno djelujemo na celulit, pojavu strija a izgled kože vidljivo se poboljšava već nakon prvog tretmana. 


LIPO LASER još nazivaju i 'liposukcijom' bez kirurškog zahvata. Koristi najbrži, jednostavan i siguran način smanjivanja tvrdokornih masnih naslaga, a tretmani su potpuno bezbolni i neinvazivni, bez nuspojava na okolno tkivo. Naš diodni laser najnovije generacije ima 14 dioda koje se postavljaju na ciljana područja tretiranja a samim laserom prodire se do 9 mm potkožno, te se zatim direktno razbijaju masne stanice i ubrzava metabolizam. 


BODY FORMER/ELEKTROSTIMULACIJA uz pomoć mikrostruje na brz i efikasan način ukloniti će masne naslage, poboljšati tonus Vaše kože i osloboditi Vas celulita. Poznat je i pod nazivom 'pasivna gimnastika' jer su njegove prednosti mnogobrojne: učinkovit je za brže vraćanje stare linije nakon poroda + potiče mišiće na vibriranje i stezanje + idealan je za otklanjanje celulita te ima izvrstan učinak zatezanja, koža je svilenkastija i glatka + poboljšava cirkulaciju, uklanja višak vode i toksina iz organizma + oblikuje mišiće, daje im čvrstoću te povećava mišićnu masu. 


VIBRACIJSKA PLATFORMA relativno je nov pristup fizičkoj aktivnosti. Bazira se na naprednoj vibracijskoj tehnologiji koju mogu koristiti ljudi svih uzrasta, načina života i fizičkih sposobnosti. Zbog ograničenog kretanja kod tradicionalnih vježbi prosječno samo 30-40% mišične mase može biti iskorišteno, dok se kod vibracijskog treninga angažira izmedu 95% i 97% mišičnih vlakana. To znači da se duboki mišići i mišići stabilizatori koji se inače teško i dugo vježbaju, također stimuliraju. Samo stajanjem na vibracijskoj platformi angažiraju se svi mišići te su rezultati vidljivi već nakon nekoliko tretmana! SAMO 10 MINUTA VRIBRACIJA = 1 SAT VJEŽBANJA!

Obratite se s povjerenjom Tajni ljepote jer ste zaslužili osjećati se dobro, samo to trebate i poželjeti!