ULTRA LAST MINUTE na HVARU - 2 dana/1 noćenje ili 3 dana/2 noćenja s POLUPANSIONOM u Hotelu Sirena na samoj plaži za 2 osobe + 1 dijete do 12 god., od samo 799 kn!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uvjerite se zašto je Hvar jedan od najljepših otoka na svijetu i neiscrpna riznica ljepote, prizora i avanture! Kupon vrijedi za 2 osobe i jedno dijete do 12 godina koje s roditeljima spava u sobi na pomoćnom ležaju! Slobodni termini: 20.08.-23.08., 21.08.-22.08., 24.08.-26.08., 25.08.-27.08.2022.

HOTEL SIRENA 

Hotel Sirena nalazi se u mirnoj uvali Mala Garška, 2 km od centra starog grada Hvara.

Sastoji se od središnje zgrade s recepcijom, hotelskog restorana, internet kutka, TV salona, ​​malog natkrivenog bazena i 5 paviljona koji nose nazive autentičnih jadranskih biljaka: lavande, ružmarina, kadulje, vrijeska i maslina, svi s pogledom na more. Svaka soba ima balkon.

Cijena uključuje: polupansion za dvije osobe, sve sobe su dvokrevetne i klimatizirane + mogućnost pomoćnog ležaja u sobi, svaka soba ima SAT TV i mini sef!

Mogućnost svakodnevnog transfera i dolaska u hotel i do Hvara i natrag - 15 kn/osoba/smjer.

HVAR

Hvar, otok u Jadranskom moru, najduži je i najsunčaniji hrvatski otok i jedan od najljepših otoka na svijetu.

Smješten u slikovitom prirodnom okruženju, okrenut prema južnoj, sunčanoj strani svijeta koji mu je pružio svu svoju mediteransku privlačnost i svjetlinu, okrenut prema moru koje mu je pružilo prekrasnu i jedinstvenu povijest, Hvar je neiscrpna riznica prizora, atmosfere i avanture.