NOVO! Studio ljepote Manuela u Zagrebu otkrivu tajnu savršene linije: CRYOCOOLSCULPING 360 °C ili 4D - neiznvazivna zamjena za liposukciju uz tretiranje 1 do 4 do zone uz čak 70% POPUSTA....

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Idealno rješenje za sve one koji se nikako ne mogu riješiti masnih naslaga ili su na dijeti, redovito vježbaju, ali i dalje ne mogu u potpunosti ukloniti masne stanice. Kupon se može iskoristiti do 20.10.2022.

CoolSculpting 360 °C je patentirana nekirurška tehnika hlađenja koja se koristi za smanjenje masnoće na ciljanim područjima. Temelji se na kriolipolizi. Kriolipoliza koristi hladne temperature za zamrzavanje i uništavanje masnih stanica. Postupak je stvoren za rješavanje specifičnih područja tvrdokorne masnoće koja ne reagira na prehranu i tjelovježbu.

Tretman je proglašen glavnim tehnološkim napretkom u novije vrijeme te dostojnom zamjenom kirurškoj liposukciji zbog čega se još naziva i liposukcijom bez noža.

Kriolipoliza je nova tehnologija koja rezultira smanjenjem masnog lokaliziranog tkiva kroz selektivni i neinvazivan postupak. Poseban krio-vakuum aplikator se položi na odabrano područje kako bi se vakuumom izoliralo masno tkivo koje želimo tretirati, a krio elementi hladili tako zahvaćeno tkivo. Može se primijeniti na svaki dio  tijela gdje postoji višak masnih naslaga: trbuh, bedra, stražnjica, noge, ruke, leđa.

Trajanje tretmana: tretiranje 1 ili 2 zone: 30 minuta (ukoliko se tretiraju 2 zone stavljaju se 2 aplikatora), tretmani 3 ili 4 zone: do 1 h, limfna drenaža: 30 minuta.