Obnova i sjaj vašeg limenog ljubimca u AUTO CENTRU JIMMY u Zagrebu uz pranje automobila voskom ili strojnim poliranjem vrhunskom 3M pastom, čišćenje glinom... već od 69 kn!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 120 kn
15,93 €
Ušteda 42%
Cijena 69 kn
9,16 €
Uštedi još 4 KN
0,53 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Uz opciju 1 Vaš automobil će dobiti vanjsko pranje uz zaštitu voskom, uz opciju 2 zaštitite ga glinom uz vanjsko pranje i vosak Meguiars, a uz odabranu opciju 3 dobit ćete poliranje cijelog vozila 3M pastom + vanjsko pranje + vosak! Kupon vrijedi do 12.10.2022.

Pranje vozila

Iznenadite se rezultatima! Vaš auto će dobiti novi sjaj! Obratite se s povjerenjem autopraonici Jimmy i uživajte u prekrasnom automobilu! Vanjsko pranje će izbrisati svaki trag prljavštine, i učiniti Vaš auto sigurnijim i lijepšim, a premaz s voskom donijeti novu svježinu njegovom izgledu!

Poliranje vozila

Kod profesionalnog poliranja vozila bitno je blijedim i istrošenim auto lakovima vratiti visoki sjaj i kvalitetu. Pritom se koristi strojno poliranje koje u kombinaciji sa eventualnim ručnim poliranjem, po potrebi, daje najbolje moguće rezultate koje nije moguće postići ako koristimo samo jednu od te dvije opcije.Svaka ogrebotina koja nije zahvatila cijelu dubini sloja laka može se izvući poliranjem.

Paste 3M koje se upotrebljavaju najvišeg su stupnja kvalitete te u potpunosti garantiraju profesionalan učinak.

Zaštita vozila voskom

Koliko će dugo zaštita biti postojana ovisi o mnogo faktora kao što su: tip površine, očekivano korištenje (trošenje) površine, moguća oštećenja, te trajnost varira između 2 i 5 godina. Tu informaciju, prilagođenu vašim potrebama, skupa sa karakteristikama i performansama zaštite na različitim površinama možete dobiti iz prve ruke od naših stručnih djelatnika. 

Trebate dovesti čisto vozilo izvana!